Seksleven Beeld Getty Images
SekslevenBeeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 7: ‘Als ik wilde, kon ik elk weekend met een ander het bed in’

In de rubriek ‘Ik geef mijn seksleven een…’ vertellen Flair-vrouwen alle ins en outs over hun seksleven. Georgette is 27 jaar oud en single.

Aantal bedpartners: twintig
Hoe vaak: eens per week
Laatste keer: zaterdagavond
Speeltje: Vibrator
Fantasie: geen
Favoriet standje: op mijn rug
Raarste plek: in een toilet in de kroeg

Keurige meid

“Tot anderhalf jaar geleden was ik een keurige meid. Ik woonde al zes jaar samen met Marc en taalde niet naar andere mannen. Maar van de een op andere dag vertelde Marc dat hij verliefd was geworden op zijn collega. Ik was ineens single. Gelukkig kon ik terecht in het huis van mijn zus die net was gaan samenwonen. De eerste dagen jankte ik me de ogen uit mijn kop, maar al snel zag ik de voordelen van het alleen zijn in. Als je er goed uitziet, krijg je veel aandacht van mannen. Marc was mijn eerste en ik heb nooit een wild vrijgezellenleven gekend.”

Single seksleven

“Er ging een wereld voor me open. Als ik wilde, kon ik elk weekend met een ander het bed in. En dat wilde ik wel. Zeker nadat ik net bij Marc weg was. Zo van: jij kunt verliefd worden op een ander, nou voor mij staan de mannen in de rij. Tenminste, voor mijn lichaam. Want vaak hoor ik na een nacht samen niets meer van zo’n man. Of slechts een lullig sms’je dat hij ervan heeft genoten, maar zich niet wil binden. Nou ik ook niet, maar een keer ergens wat eten of naar de bioscoop zou ik wel leuk vinden.”

Hulp van mijn vibrator

“De seks tijdens mijn onenightstands is meestal oké. Mits ze niet te veel gedronken hebben, want dan hebben veel mannen er moeite mee hun penis stijf te houden. Ik kom nooit klaar, maar dat hoeft ook niet. Dat doe ik later wel, als ze weg zijn, met behulp van mijn vibrator. Een van de raarste ervaringen was met een jongen die een stuk jonger was dan ik. Hij bleek pas 20. Daar kwam ik achter toen we al in bed lagen en tussen het vrijen door even kletsen. Oeps."

Voelde me oud

“Op zich merkte ik er tijdens de seks niet veel van, maar toen ik na afloop lag uit te hijgen, pakte hij zijn iPhone. Toen ik vroeg wat hij deed, zei hij dat hij even twitterde dat hij net lekker had liggen ‘bonken’. Mijn hemel. Ik voelde me oud en schaamde me dood. Gelukkig had hij mijn naam er niet bij gezet, die is nogal opvallend. Ik moet er niet aan denken dat ik op Twitter bekend sta als degene met wie je zo lekker kunt bonken. Ik werkte hem zo snel mogelijk mijn huis uit en loop nu met een grote boog om hem heen.”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden