Ik geef mijn seksleven een Beeld g
Ik geef mijn seksleven eenBeeld g

Ik geef mijn seksleven een 6: ‘Hij is een keer in slaap gevallen toen ik hem pijpte’

Lot (26) woont vijf jaar samen met Peter Paul (33).

“Mijn probleem is dat ik altijd vaker wil. Het liefst zou ik het iedere dag willen doen, maar Peter Paul heeft veel minder behoefte aan seks. We doen het nu eens in de twee à drie weken. Veel te weinig naar mijn smaak.”

Te weinig seks

“Hij houdt van ochtendseks, ik juist van avondseks. Op zondagochtend zegt hij: ‘En nu wil ik je!’, terwijl ik me liever nog even omdraai. ‘s Avonds heb ik juist zoiets van: kom maar op, maar dan is hij te moe.

Hij is één keer in slaap gevallen toen ik hem aan het pijpen was. Ineens hoorde ik zacht gesnurk. De volgende dag heb ik het tegen hem gezegd. Hij vond het zo ontspannend dat hij per ongeluk in slaap viel. Het is niet een moment waarop hij trots is.

Ons probleem is op te lossen door het ‘s middags te doen, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Gelukkig is er meestal wel een mouw aan te passen. Ik laat me wel eens overhalen en hij ook, dus zo komen we eruit.”

Makkelijk klaarkomen

“Als we seks hebben, is het meestal goed en lang. Hij houdt het penetreren lang vol en ik kom tijdens de seks vaak al twee of drie keer klaar voordat hij zijn hoogtepunt bereikt. Alleen het voorspel is nog voor verbetering vatbaar. Peter Paul wil graag dat ik ook klaarkom door vingeren of beffen, maar daar vind ik over het algemeen weinig aan. En als ik aanwijzingen geef, kan hij daar niet zo goed mee omgaan. Soms is het meteen afgelopen met onze vrijpartij, de volgende keer gaan we verder met wat anders.

Als hij me vingert, zit hij de hele tijd met zijn vinger op hetzelfde plekje en dat is saai. Goh, denk ik dan, het plafond moet weer eens gewit worden. Ik zeg dat dan tegen hem en de volgende keer doet hij meer zijn best, maar daarna sluipt die gewoonte er langzaam weer in. Gelukkig kan ik heel makkelijk klaarkomen. Zelfs zonder mezelf aan te raken. Als ik op de bank zit, een spijkerbroek aan heb en m’n bovenbenen op een bepaalde manier beweeg, kom ik al klaar.

Het gevaar van zo weinig seks is dat je met elkaar omgaat als broer en zus. Dat is gebeurd bij mijn ex en mij. Het verschil tussen deze twee relaties is dat de aantrekkingskracht vorige keer helemaal weg was en dat is bij Peter Paul en mij niet zo. Hij zegt vaak genoeg dat hij me mooi vindt. En op zo’n zondagochtend merk ik ook heel duidelijk dat hij me niet ziet als zus, haha. lk zou het vaker willen doen, maar ik denk niet dat we ooit als broer en zus zullen omgaan. Daarvoor zijn we echt te gek op elkaar.”

Redactie Flairg

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden