Ik geef mijn seksleven een 6: 'Gelukkig is het donker en ziet hij niet wat voor vies gezicht ik trek' Beeld
Ik geef mijn seksleven een 6: 'Gelukkig is het donker en ziet hij niet wat voor vies gezicht ik trek'

Ik geef mijn seksleven een 6: 'Gelukkig is het donker en ziet hij niet wat voor vies gezicht ik trek'

In de rubriek ‘Ik geef mijn seksleven een…’ vertellen Flair-vrouwen alle ins en outs over hun seksleven. Ellen is 28 jaar en heeft een relatie met Eric.

Aantal bedpartners: 2

Hoe vaak: eens in de drie weken

Laatste keer: vorig weekend

Speeltje: geen

Fantasie: geen

Favoriete standje: missionaris

Raarste plek: onder de douche

Ik geef mijn seksleven een 6

"Eric en ik zijn anderhalf jaar bij elkaar, voor mijn doen erg lang. We wonen zelfs samen en dat is helemáál nieuw voor me. Tot mijn 25e ben ik maagd geweest. Ik heb voor Eric pas één keer een relatie gehad, die maar drie maanden duurde. We leerden elkaar kennen via een datingsite. Hij is vijftien jaar ouder dan ik, al zou je dat niet zeggen als je hem ziet. Mede door zijn leeftijd heeft Eric een rijk seksueel verleden. Hij schat zijn aantal bedpartners op dertig. Toen ik dat hoorde, moest ik wel even slikken."

Groen in bed

"Ik vroeg me in het begin van onze relatie ook af hoe dat in godsnaam moest tussen ons. Ik ben zo groen in bed, heb amper een seksuele opvoeding genoten en schaam me snel. Masturberen vind ik raar en dat heb ik dus ook nooit gedaan toen ik single was. Sinds we elkaar kennen, is openheid en intimiteit van mijn kant een probleem. Het duurde wel een half jaar voordat ik me in bed een beetje durfde bloot te geven. Eric heeft veel moeite gedaan me te laten ontspannen. Ik zat echt seksueel op slot. Na mijn ontmaagding heb ik nog twee keer gevreeën met mijn ex-vriend. Daarna ging het uit tussen ons. Je zou misschien denken dat ik nu los ging, maar dat was niet het geval. Ik vond seks eigenlijk niet zo bijzonder. Begreep niet waar iedereen zo'n heisa om maakte. Toen ik weer single was, heb ik één keer gezoend met een man, dat was het. Ik had geen behoefte aan meer."

Wel zin

"Bij Eric ligt dat gelukkig anders. Van hem word ik wél opgewonden. Ik vind hem erg aantrekkelijk en voel kriebels als hij mijn rug en nek masseert. Super geil zou ik het nog niet willen noemen, maar ik krijg dan zin om met hem te vrijen. Eric is een uitstekende minnaar. Hij zorgt dat ik het helemaal fijn heb. Hij likt me, iets waar ik nog steeds erg aan moet wennen, maar wat ik wel lekker vind. Pas als ik helemaal nat ben, komt hij in me. Ik daarentegen doe weinig meer dan bevallig liggen en een beetje kreunen. Orale seks bij hem weiger ik. Dat hoeft ook niet van Eric. Wel pakt hij af en toe mijn hand om hem te stimuleren of af te trekken. Ik doe het, maar niet met veel plezier. Gelukkig is het donker en ziet hij niet wat voor vies gezicht ik trek. Ik blijf schroom voelen als we vrijen en dat is erg jammer.

Lees ook Ik geef mijn seksleven een 8: ‘Ik vind het idee dat ik betrapt of begluurd kan worden terwijl ik seks heb erg spannend’

Onervaren

Ik vraag vaak aan Eric of hij niet terug verlangt naar bepaalde exen van hem met wie hij in bed de raarste capriolen uithaalde. Met een van hen heeft hij zelfs een trio uitgevoerd. Voor mij letterlijk en figuurlijk een 'ver van mijn bed'-show. Seks zal voor mij altijd op de tweede plaats staan, onder het delen van liefde met een partner. Eric zweert dat hij zo veel van mij houdt, dat het hem niets uitmaakt dat ik zo onervaren ben. Hij zegt steeds dat hij erop vertrouwt dat ik op den duur losser word, omdat ik nu al meer durf dan in het begin. Ik wil hem graag geloven en probeer me tot die tijd in te lezen. Vooral van het sekscijfer in Flair leer ik veel!"

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Interview: Joan Makenbach | Beels: Getty Images

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden