ik geef mijn seksleven Beeld Getty Images
ik geef mijn sekslevenBeeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 5: ‘Ik kom bewust niet klaar. Ik wil dat bewaren voor de man van wie ik hou’

Carmen (30) is sinds drie jaar single. “Mijn vriendinnen geven zo hoog op van hun vibrators dat ik er laatst ook maar een heb aangeschaft.”

“Een heel ingenieus en duur ding met allemaal standen. Nou, hij ligt in mijn nachtkastje te verstoffen. Ik heb toch liever een echte penis.”

Een hekel aan condooms

“Sinds drie jaar ben ik single en omdat ik erg dol op seks ben, heb ik een aantal mannen met wie ik af en toe afspreek. Op dit moment heb ik twee vaste scharrels, onder wie een weduwnaar met wie ik gemiddeld eens per week vrij.

We doen het nooit veilig, ik heb een hekel aan condooms. Bang voor soa's ben ik niet, want voor hen ben ik de enige. Dat weet ik zeker. Die weduwnaar is tien jaar ouder en zijn vrouw is verongelukt. Ik ken hem al een paar jaar en hij wil absoluut geen nieuwe relatie. Die ander is te verlegen om een player te zijn. Soms komen ze alleen een film kijken of koffiedrinken, maar meestal loopt het wel uit op seks.”

Seksleven is onvoldoende

“De reden dat ik mijn seksleven toch een onvoldoende geef, is omdat ik moeite heb mezelf bloot te geven, Ik lijd namelijk aan BDD. Oftewel het ingebeelde lelijkheidssyndroom. Ik verafschuw mijn uiterlijk en daardoor lukt het me niet me geheel te ontspannen. Ik heb rossig haar, ben 1.65 meter, 67 kilo en heb maat 40. Veel te dik naar mijn smaak.

Daarbij ben ik spierwit. Ik kan mezelf niet in de spiegel bekijken. Anderen kunnen zeggen wat ze willen over mij, ik geloof ze toch niet. Vrijen met het licht aan is ondenkbaar. Die twee scharrels van mij snappen er niks van. Ze zeggen vaak dat ze me mooi vinden, maar ik geniet gewoon niet van seks als ik weet dat ze mij kunnen zien. Ik zal ook nooit lingerie aantrekken, dan schaam ik me kapot.”

Ik geef mijn seksleven een 1

‘Af en toe lig ik in bed te huilen’

Bewust niet klaarkomen

“Seks vind ik wel heerlijk, maar ik kom niet klaar. Bewust. Ik wil dat bewaren voor de man van wie ik hou of als ik alleen ben en het met mezelf doe. Een orgasme betekent dat je je diepste geheim prijsgeeft en dat houd ik liever exclusief.

Bij mijn ex-vriend, met wie ik vier jaar samen ben geweest, kwam ik wel altijd klaar. Dan klom ik bovenop en na een paar stoten lukte het al. Bij hem durfde ik meer. De mannen met wie ik nu scharrel, willen mij graag ook laten genieten, maar ik ben heel resoluut: sorry, maar dat gaat niet gebeuren.

Ik lig sowieso niet bovenop; dan hebben ze veel te goed zicht op mijn lichaam. Als ze vragen of ze me mogen beffen, wijs ik dat af. Het heeft geen enkele meerwaarde. Pijpen vind ik wel heerlijk. Ik hoor vaak dat ik het goed doe, dat helpt. Daarna mag van mij de vrijpartij beginnen.

Ik ben niet zo van het voorspel, gewoon hup erop en na tien minuten is het over. Misschien ben ik wat mannelijker aangelegd in bed, want soms krijg ik zelfs commentaar: 'Mag het wat langzamer?’.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden