Stel in bed Beeld Getty Images
Stel in bedBeeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 4: ‘Ik wil echte seks: hartstochtelijk zoenen en de échte penetratie’

Berend (37) heeft twaalf jaar een relatie met Sabine. Hij is vader van twee zoons van 2 en 4. Het derde kind is onderweg.

Dierlijke seks

“Vroeger was mijn seksleven echt top. Toen ik Sabine voor het eerst ontmoette, studeerden we allebei. Een te gekke tijd met veel feesten en uitgaan. Ik kende Sabine uit de studentenkroeg. Ze was een mooie meid. Een type dat overal voor in was. Als we ‘s nachts vanuit de kroeg naar haar kamertje in haar studentenflat liepen, kon ze me zo de bosjes in sleuren om in de buitenlucht te vrijen.

Als ze ‘s morgens wakker werd, was het eerste dat ze deed haar kont tegen mijn kruis duwen. Een lekkere, lome ochtendwip was haar favoriet, soms zelfs anaal. Ik wist niet wat me overkwam! We hadden impulsieve en geile, bijna dierlijke seks. Geweldig vond ik dat.

Na onze studies verhuisden we en gingen we samenwonen. We wilden allebei kinderen en al vrij snel was Sabine zwanger. Al gauw werd onze seks minder heftig en frequent. Dat kwam niet alleen omdat Sabine zwanger was, maar ook omdat ik merkte dat we langzaam maar zeker meer maatjes dan minnaars werden. Toch bleef vrijen met haar een feestje, ook tijdens de zwangerschappen.

Na jarenlang goeie seks wisten we precies van elkaar wat we lekker vonden. Je kent elkaar door en door, bent niet onzeker, kent geen gêne en laat je helemaal gaan. Zelfs nadat onze zoontjes waren geboren, bleef de seks goed. Oké, soms gingen er dagen voorbij zonder seks; we hadden het allebei druk met ons werk en de kleintjes.”

Ik geef mijn seksleven een 8

‘We doen het ongeveer acht keer per week’

Zwangerschap

“Maar het vrijen bleef leuk en spannend. Sinds Sabine zwanger is van ons derde kind, is het echter mis. Ze is nu zes maanden onderweg en heeft helemaal geen behoefte meer aan seks. Hoe dat komt, weet ik niet precies. Is het de sleur? Komt het door ons drukke gezinsleven? Ik probeer er wel eens met haar over te praten, maar altijd zegt ze dat het komt door de vermoeiende zwangerschap.

Ik baal daar echt enorm van. Want ondanks dat we het al niet meer elke week deden, heb ik toch wel vaak zin in seks. ‘s Avonds of ‘s morgens in het weekend kruip ik vaak lepeltje-lepeltje tegen haar aan. Sabine heeft altijd een lekkere kont gehad, dus als ik haar blote billen tegen mijn penis voel, krijg ik meteen een erectie. Dan moet zij ook voelen dat ik zin heb, ik weet het zeker.

Maar ze geeft bijna geen sjoege. Zij blijft gewoon liggen en wil lekker soezen. Als ze voelt dat ik een stijve heb, draait ze zich soms om en trekt me af. Als ik dan haar hand om mijn piemel voel, ben ik zo blij als een kind. Enkel en alleen omdat ik weet dat ik dan weer aan mijn behoeftes kom. Maar alleen aftrekken stelt natuurlijk niet veel voor. Dat kan ik zelf ook. Ik wil echte seks: hartstochtelijk zoenen en de échte penetratie. Niet een beetje knuffelen en wat hand- en spandiensten.

Diep in mijn hart hoop ik dat het na de geboorte van ons derde kind anders zal worden. We hebben besloten dat de derde onze laatste wordt. En als ons leven met die nieuwe kleine weer een beetje op de rails staat, hoop ik echt dat ons seksleven weer beter wordt. Zo ruig en heftig als tijdens onze studententijd hoeft van mij niet eens, maar een paar keer per week vrijen zou ik toch wel fijn vinden.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden