Huilende vrouw ik geef mijn seksleven een 1 Beeld Getty Images
Huilende vrouw ik geef mijn seksleven een 1Beeld Getty Images

Ik geef mijn seksleven een 1: ‘Af en toe lig ik in bed te huilen’

Liede (33) is twaalf jaar getrouwd met Jacco (34). Ze hebben geen kinderen.

Aantal bedpartners: 3
Hoe vaak: één keer per jaar
Laatste keer: vorig jaar kerst
Speeltje: douchekop
Fantasie: heftige seks
Favoriet standje: op z’n hondjes
Raarste plek: in een hotelkamer

Huilen in bed

“Voor de moeite wil ik nog het wel een 1 geven, maar eigenlijk is het diep triest dat ik geeneens een cijfer kan plakken op het seksleven van mij en mijn man. Ik weet niet goed waar het is misgegaan tussen ons. Ooit vonden we elkaar echt aantrekkelijk. We vreeën zeker eens per week. Nu verkeren we al een jaar of vier in een no seks zone. Een situatie waarin we het onderwerp ‘seks’ en ‘intimiteit’ vermijden, de badkamerdeur op slot draaien en allebei volledig gehuld in nachttenue het bed delen.

Jacco en ik zijn in september 12,5 jaar getrouwd en geven dan een groot feest. Een mijlpaal, zeker in deze tijd waarin veel stellen sneller uit elkaar gaan. We hebben geen kinderen, maar wel vier golden retrievers waar we stapel op zijn en waarmee we op tentoonstellingen showen. Ik ben bang dat de honden ons grootste bindmiddel zijn. Zonder hen was ik denk ik al opgestapt. Af en toe lig ik in bed te huilen, omdat ik me veel te jong voel voor het leven van een non. Ik verlang naar een heftige vrijpartij. Naar natte zoenen in mijn nek en urenlange orale seks. Maar ook al ligt er elke nacht een man naast me in bed, ik moet er niet meer aan denken om met hem te seksen.”

Ik geef mijn seksleven een 2

‘Hij weigert mij oraal te bevredigen’

Onaantrekkelijk

“Ik vind Jacco onaantrekkelijk. Hij is de laatste jaren van ons huwelijk ruim 25 kilo aangekomen en ziet er vadsig uit. Hij verzorgt zichzelf ook steeds minder goed en doet weinig om het voor mij plezierig te maken in bed. Jacco vindt orale seks geven vies. In 12 jaar tijd heeft hij me nog geen een keer gelikt. Hij wil wel graag ontvangen. In het begin van ons huwelijk pijpte ik hem trouw, maar ik knapte steeds meer af op zijn egoïsme.

Ook weigert hij zich te verdiepen in de Kamasutra en kent hij maar drie standjes: ik boven, hij boven en op z’n hondjes. Voor iets anders staat hij niet open. Eigenlijk is seks met hem altijd al een one-man-show geweest, maar vroeger bedekte ik dat met de mantel der liefde en stelde ik minder hoge eisen. Nu ben ik harder: ik weiger gewoon.

De keren dat we de afgelopen vier jaar seks hebben gehad, kan ik op één hand tellen. Kerstavond vorig jaar was ik zo dronken na een feest je bij vrienden, dat ik hem z’n gang heb laten gaan. Hij kroop, net zo ladderzat, boven op me, stootte een paar keer en kwam toen luid schreeuwend klaar. Te gênant. Dat dikke, rode hoofd boven mijn gezicht maakte dat ik hem nog afstotelijker vond dan anders. Vreemdgaan is absoluut geen optie. Dat vind ik het laagste wat je kunt doen en zal ik mijn man nooit aandoen. Dan maar liever twee keer per week mezelf bevredigen, met behulp van de douchekop en de warmwaterkraan. Zo kom ik ook klaar.”

Samen blijven of scheiden?

“Of ik nog van Jacco houd, is een gewetensvraag. Een beetje. Hij is best lief als ik ziek ben of problemen heb op mijn werk. We hebben nooit ruzie en genieten van onze dieren en van de weekenden waarin we rondreizen door het land om de honden te showen. Toch durf ik niet te zeggen of wij ooit onze zilveren bruiloft zullen vieren. Want nog 12,5 jaar zonder seks, lijkt me een kwelling.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden