Hardballing daten Beeld Getty Images
Hardballing datenBeeld Getty Images

Hardballing is dé nieuwe dating trend!

Daten kan soms voelen als een eindeloze zoektocht en kan gepaard gaan met een hoop teleurstellingen. En dat terwijl daten, nieuwe mensen leren kennen, juist leuk hoort te zijn! Misschien dat de nieuwe dating trend hardballing hier verandering in gaat brengen. Het kan er voor zorgen dat het vinden van een lover een stuk simpeler wordt.

Duidelijkheid, dat is wat we allemaal willen tijdens het daten. Vooral als je iemand erg ziet zitten. Dan wil je meteen weten wat zijn of haar verwachtingen zijn. Zoek je een one-night-stand of een relatie: hup, op tafel met die kaarten.

Zeggen waar het op staat

Dat deze dating trend dan ook zijn intrede maakt in de wereld is perfect voor mensen die een beetje zijn uitgekeken op het onzekere aspect van daten. Hardballing lijkt daten niet alleen gemakkelijker te maken, maar ook veel leuker. Zeg maar bye-bye tegen alle vage types die jou met veel vraagtekens achterlaten. Én hello tegen leuke dates, die meteen durven zeggen waar het op staat.

Weg met hard-to-get spelen

Hardballing betekent simpelweg dat iemand heel specifiek uitspreekt wat hij of zij verwacht tijdens het daten, en wellicht van jullie toekomstige relatie. Weg met dat mysterieuze hard-to-get spelen en niet weten waar het naartoe gaat. Nee hup, meteen bij de eerste date vragen “dus wat wil jij, wat wil ik en wat gaan we doen?”. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan. Hardballing kan moeilijk zijn, meteen het achterste van je tong laten zien, maar zorgt wel voor duidelijkheid.

De voordelen van hardballing

Hardballing zorgt ervoor dat je vanaf het begin meteen duidelijkheid hebt over de situatie. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan, doordat jullie alles duidelijk naar elkaar hebben uitgesproken. Daarnaast maak je ook gelijk duidelijk dat er geen ruimte zal zijn voor dingen als ghosting of curving. Je waar je aan toe bent.

Want ja, ondanks dat het soms hard kan zijn, wil je liever wel de waarheid weten toch? Zo verspil je geen tijd en weet je zeker of de persoon de beste match voor jou is!

Bron: Fem-Fem

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden