relatie in de ogen kijken Beeld Getty Images
relatie in de ogen kijkenBeeld Getty Images

Eye to eye: zó versterk je in 4 minuten per dag je relatie

We houden van elkaar, we knuffelen, we lachen en we kussen, maar we vergeten soms één cruciaal detail in onze relatie: elkaar - oprecht! - in de ogen kijken. Want als je je liefde wilt versterken, zou je eigenlijk elke dag vier minuten lang in de ogen van je geliefde moeten verdrinken.

This is why.

Intiemer?

Je kruist wellicht dagelijks de blik van je lover, maar als we eerlijk zijn, is het best wel lang geleden dat we nog eens écht in elkaars ogen verdronken. Nou, uit een research artikel van The New York Times, blijkt dat koppels die elkaar zo'n vier minuten per dag in de ogen kijken, een veel intiemere relatie hebben.

Soul connection

Een beetje een idioot gezegde, maar bij nader inzien, is het wel degelijk logisch. In de ogen van de ander zien we alles: wat hij denkt, wat hij voelt, wat hij verwacht... Door elkaar in de ogen te kijken, heb je toegang tot die gevoelens. Kijk elkaar dus elke dag een paar minuten diep in de ogen, en je relatie wordt nóg beter dan ie al is. Een beetje onwennig kan het wel zijn, maar het kan ook juist zorgen voor hilariteit.

Een nóg betere relatie

Om dus nog meer verliefd te worden, zou je dit spelletje dus aan je dagelijkse routine kunnen toevoegen. Net voordat jullie gaan slapen, bijvoorbeeld. Zijn jullie nog aan het daten? Ook voor jullie kan dit spelletje helpen!

Hieronder de video waarin het nog eens haarfijn wordt uitgelegd. Have fun!

Bron: Flair.be

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden