vrouwen honden aantrekkelijkst Beeld Getty Images
vrouwen honden aantrekkelijkstBeeld Getty Images

Dog lovers opgelet: vrouwen met deze honden zijn het aantrekkelijkst

Wil je een hond én zoek je een partner? Uit onderzoek blijkt dat je aantrekkelijker bent als je een bepaald type hond hebt. Wij vertellen je met welke honden vrouwen het aantrekkelijkst worden gevonden.

En nu maar rondjes door het park lopen, dan komt the one vast zó naar je toe!

Vrouwen met deze honden aantrekkelijkst

In een onderzoek van Petsies kregen 1000 mensen foto's te zien van potentiële partners die verschillende soorten honden vasthielden. Welke mensen vonden zij het aantrekkelijkst? Het bleek dat vrouwen met mediumgrote honden het aantrekkelijkst werden gevonden. Denk aan honden als beagles, border collies, labradoodles en Engelse springer spaniëls.

Fun fact: het bleek dat vrouwen met katten het minst aantrekkelijk werden gevonden. Je kunt dus beter een hond in huis halen dan een kat als je nog op zoek bent naar een lover. Men heeft het niet voor niets over crazy cat ladies, he...

Aantrekkelijke mannen

Er is ook gekeken naar de aantrekkelijkheid van mannen in combinatie met honden. Wat blijkt? Mannen met een puppy kwamen als de grote winnaars uit de test. Tja, een man met een kleine puppy in z'n armen, wie kan dat nou weerstaan? Ook mannelijke kattenbaasjes werden als aantrekkelijk bestempeld.

Dus mannen én vrouwen: ga lekker met je puppy of (mediumgrote) hond naar buiten en wie weet wat voor leuke hondenbazen je tegen komt!

Bron: Your Tango

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden