Dít zijn de drie types waar jij ook sowieso verliefd op bent geweest in je leven Beeld Getty Images
Dít zijn de drie types waar jij ook sowieso verliefd op bent geweest in je levenBeeld Getty Images

Dít zijn de drie types waar jij ook sowieso verliefd op bent geweest in je leven

Of je nu al jaren een relatie hebt of happy single bent: je hebt vast weleens gevoelens gehad voor iemand. Misschien was het een persoon die absoluut geen relatiemateriaal was, maar ja, je hebt het (helaas) niet altijd zelf in de hand. Volgens onderzoek zijn er dan ook drie types waar je verliefd op wordt in je leven. Enne, bereid je maar voor op een flinke dosis herkenbaarheid.

Op deze drie types word je verliefd

Hoewel een verliefdheid zeker niet altijd uitloopt op een langdurige relatie, zouden er volgens een studie drie types zijn waar je voor valt in je leven. De Elephant Journal heeft het onderzoek gepubliceerd en de uitkomsten kunnen we je niet onthouden. Komen ze:

Type 1: de persoon die goed lijkt

Misschien herinner je dit type nog wel van een van de eerste keren dat je verliefd werd in je leven. Je ziet alleen maar de mooie kanten deze persoon en wellicht heeft dit wel ermee te maken dat je nog niet echt vergelijkingsmateriaal hebt. Een jeugdliefde kan natuurlijk voor altijd standhouden, maar dat is zeker niet altijd het geval. Niet alleen doordat jullie beiden door de jaren heen nogal kunnen veranderen, maar ook doordat jezelf steeds beter leert kennen. Ook kan het zomaar zijn dat je erachter komt dat jullie allebei een heel ander beeld voor ogen als het over de toekomst gaat.

Type 2: de persoon waarvan je wilt dat-ie goed is

Je ziet het helemaal voor je: jij en deze persoon zijn zo verliefd dat het wel voor altijd móet zijn. Maar dan kom je erachter dat je keer op keer weer gekwetst wordt door diegene. Toch probeer je er telkens weer het beste van te maken en blijf je strooien met 'tweede' kansen, maar ook dat houdt een keer op.

Lees ook Wat als je relatie in zwaar verkeert na het krijgen van één of meerdere kinderen?

Type 3: je soulmate

Als je deze gevonden hebt: niet meer loslaten. Je merkt aan alles dat het goed zit en kunt volledig bouwen op deze persoon en net zo belangrijk: dat gevoel is wederzijds. Natuurlijk betekent dit niet dat jullie nooit ruzie hebben met elkaar, maar die wordt altijd weer goed gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin.nl | Beeld: Getty Images

Carolien TsaoGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden