TikTok methode vrouwen flirten Beeld Getty Images
TikTok methode vrouwen flirtenBeeld Getty Images

Dit wil je weten: met deze TikTok-tactiek word jij een echte flirtexpert

De een is een natural flirt, de ander is ietwat ongemakkelijk en nerveus als ze tegenover hun date zitten. Flirten: hoe moet dat ookal weer? Thank god for TikTok. De app heeft een leuk trucje voor alle falende flirters. En die gaat — natuurlijk — viral.

Jouw date valt geheid in katzwijm.

Triangle method

Beeld je in: je hebt een succesvolle date achter de rug en jij en je date staan tegenover elkaar terwijl jullie afscheid nemen. Hét perfecte moment voor een eerste zoen. Maar wie maakt de eerste move? Jij? Of laat je het liever over aan je date? Zo'n moment kan best awkward zijn als jullie niet op één lijn zitten.

Natuurlijk kan je het altijd gewoon zeggen als je iemand wil zoenen — maar wie dat toch te spannend vindt, kan de triangle method uitproberen. Op TikTok gaat deze methode viral en menig TikTokker zweert bij deze flirttechniek.

Hoe moet dat?

Bij de triangle method draait het om lichaamstaal en veel oogcontact. Je maakt met je ogen een omgekeerde driehoek terwijl je je date aankijkt. Vandaar de naam triangle method. Hoe doe je dat? Eerst kijk je naar een van hun ogen, daarna kijk je naar hun mond en ten slotte kijk je naar het andere oog. That's it. Simpel toch?

Lichaamstaalexpert Patti Wood vertelt aan Bustle waarom deze techniek zo goed werkt. Volgens haar geven we allerlei non-verbale signalen af wanneer we wel of niet geïnteresseerd zijn in iemand — vooral tijdens een date. Als iemand je leuk vindt, leunt diegene vaker naar je toe of komt hij of zij dicht tegen je aan zitten. Blozen is ook een goed teken dat iemand je wel ziet zitten. De triangle method is een van deze nonverbale signalen. Het is subtiel maar effectief! Door naar iemands mond te kijken, geef je aan dat je in de mood bent om gezoend te worden.

Kijkt iemand dus constant naar je lippen? Grote kans dat ze heel graag willen zoenen.

Benieuwd hoe de techniek in zijn werk gaat? Check de TikToks hieronder!

Bron: Bustle

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden