Vreemdgaan  Beeld GettyImages
VreemdgaanBeeld GettyImages

Deze sterrenbeelden gaan het meeste vreemd

De bekende Amerikaanse datingsite Gleeden heeft een nieuwe studie gepubliceerd in verband met vreemdgaan. Blijkbaar zou je sterrenbeeld kunnen voorspellen hoe groot de kans is dat je ooit je partner zal bedriegen. Houd je hart vast...

Bad news voor partners van boogschutters...

De enquête werd afgenomen onder 2 miljoen Gleeden-gebruikers, een site voor mensen die op zoek zijn naar een buitenechtelijke relatie. De vragenlijst ging dieper in op de relatie tussen sterrenbeeld en mate van vreemdgaan.

Boogschutter (22 november - 21 december)

Op de eerste plek staan de Boogschutters. Zij zien het leven als een ware ontdekkingstocht en zijn steeds op zoek naar avontuur. Ze zijn optimistisch ingesteld, passievol en drijven graag hun zin door. Deze eigenschappen maken het dan ook moeilijk om verleidingen te weerstaan.

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Op de tweede plek staan Tweelingen. Zij zitten barstensvol energie en zijn goed met woorden. Ze kunnen zich ook aanpassen aan elke situatie en elke persoon en zijn bovendien het ultieme sociale dier. Combineer dit met een angst voor routine en verveling en je snapt wel degelijk waarom Tweelingen op de tweede plaats staan.

Ram (21 maart - 20 april)

Last but not least: op de derde plek staan de Rammen. Zij zijn net als boogschutters steeds op zoek naar avontuur en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze zijn enthousiast over het bereiken van doelen en zijn steeds op zoek naar sensatie. Voeg al deze eigenschappen samen en je belandt op de derde plaats als het aankomt op vreemdgaan.

Natuurlijk moet je de resultaten met een korreltje zout nemen. Als jouw partner een Boogschutter, Tweeling of Ram is, betekent dit ech niet dat hij zal vreemdgaan. De enquête werd immers afgenomen bij gebruikers van een datingsite voor getrouwde mensen.

Laura MassoelsGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden