Striptease  Beeld GettyImages
StripteaseBeeld GettyImages

Bedgeheimen: ‘Ik had de hele week geoefend op m'n striptease, maar toen het zover was...'

Zij is 25 en magazijnmedewerker, hij is 26 en werkt op de IT-supportafdeling. Ze zijn één jaar samen en delen hun bedgeheimen.

Lisa

Aantal vorige bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer samen: “Ik ken Stan van mijn werk. Hij had een vriendin, maar flirtte toch met me. Eerst hield ik afstand, maar ik vond hem wel leuk. Ik ging overstag en tijdens onze derde date hebben we gezoend. Dat weekend verbrak hij zijn relatie en twee weken later is hij bij mij blijven slapen.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft groene ogen. Dat vind ik heel uniek.”

Mijn favoriete standje: “Ik voel me het meest op mijn gemak als hij boven op me ligt. Ik ben niet altijd even zelfverzekerd in bed.”

Zo vrijen we het vaakst: “In missionaris of lepeltje-lepeltje.”

Grootste bedblunder: “Ik deed een keer een striptease voor hem. Ik had de hele week geoefend, maar toen het zover was, viel ik bijna om van de zenuwen. Letterlijk.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Stan is lief en geduldig. Daardoor groeit mijn zelfvertrouwen en durf ik voor het eerst aan te geven wat ik fijn vind en wat niet. Hij leert me te genieten van seks.”

Ik word helemaal wild als hij: “Me in mijn nek kust.”

Ik droom weleens van: “Seks onder een waterval.”

De hotspot: “In de auto en op de camping van een festival vond ik het heel spannend. Maar meestal doen we het in bed, met de nachtlampjes aan.”

Minpuntje: “Soms ben ik bang dat Stan me te saai vindt in bed. Niet dat hij die indruk geeft, maar hij heeft meer ervaring en durft meer te experimenteren. Daar schiet ik soms van in een kramp.”

Ik geeft mijn seksleven een 8,5.

Stan

Aantal vorige bedpartners: “Negen.”

Onze eerste keer samen: “Ik zat in een relatie toen ik Lisa leerde kennen. Omdat ik dag en nacht aan haar moest denken, wist ik dat er iets moest veranderen. Ik vond het van klasse getuigen dat ze niet met me naar bed wilde voor ik mijn relatie verbroken had. Daar heb ik dus niet te lang mee gewacht.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een wat voller lichaam met mooie rondingen. Dat is helemaal waar ik op val. Ze ziet er supervrouwelijk uit.”

Mijn favoriete standje: “Het liefst vrij ik in standjes waarbij ik mijn handen vrij heb, zodat ik haar lichaam kan strelen.”

Zo vrijen we het vaakst: “Bij lepeltje-lepeltje hebben mijn handen vrij spel.”

Grootste bedblunder: “We deden het een paar keer in de auto. Spannend, maar niet altijd praktisch. Ooit moest ik me in zo veel bochten manoeuvreren, dat ik mijn geduld verloor en ik een slappe kreeg.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ze komt regelmatig op de proppen met nieuwe ideeën die ze in Flair, in deze rubriek heeft opgedaan. Ik vind het super dat ze zelf ook initiatief neemt.”

Ik word helemaal wild als zij: “Haar kleren voor mijn neus uittrekt. Ik ben echt gek op haar naakte lichaam.”

Ik droom weleens van: “Een romantische vrijpartij op het strand bij zonsondergang.”

De hotspot: “Ons bed blijft favoriet. Daar heb je alle ruimte en comfort. Bovendien hoef je over niets na te denken. Gewoon genieten is de boodschap.”

Minpuntje: “Ze is soms heel onzeker. Jammer, want dat is echt nergens voor nodig. Ze is een prachtige vrouw en een tijger in bed.”

Ik geef mijn seksleven een 9.

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden