vrijpartij Beeld Getty Images
vrijpartijBeeld Getty Images

Aha: zó lang duurt de gemiddelde vrijpartij

Hoe lang duurt een vrijpartij? Sommige mensen vinden het geweldig om urenlang van bil te gaan, de ander vindt het na tien minuten wel weer welletjes. Maar hoe lang duurt een gemiddelde vrijpartij eigenlijk?

Wij verklappen alvast: het duurt veel korter dan je denkt!

Duur van een vrijpartij

Mind Body Green haalde verschillende onderzoeken aan om uit te zoeken hoe lang een vrijpartij gemiddeld duurt. Is het een half uur? Een uur? Of eerder een kwartiertje?

Het blijkt dat een vrijpartij bij de meeste mensen slechts 5,4 minuten (!) duurt. Dat is, ehh, best kort! Heteroseksuele koppels hebben voornamelijk sekspartijen die tussen de drie en dertien minuten duren. Het voorspel is hierbij níet meegerekend.

Lesbische stellen hebben veel langer seks. Zij vrijen gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten. Bij mannelijke koppels duurt de seks vaak tussen de 15 en 30 minuten.

Heb je een overvolle agenda? Dan moet een vluggertje van zo’n 5 minuten wel lukken toch?

Bron: Libelle

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden