OnlyFans goed voor seksleven Beeld Getty Images
OnlyFans goed voor sekslevenBeeld Getty Images

Aha: dit is waarom OnlyFans goed is voor je seksleven

Platform OnlyFans staat bekend om zijn pikante foto's en andere erotisch getinte content. Menig Nederlandse (reality)sterren klussen bij op het platform. Denk bijvoorbeeld aan Ferry Doedens en Fabiola Volkers. Maar wist je dat OnlyFans je seksleven een oppepper kan geven? Ja, écht.

Tijd om een abonnementje nemen?

OnlyFans onderzoek

In Californië hebben ze onderzoek gedaan naar ieders favo spicy platform. Onderzoekers van de California State University publiceerden hun bevindingen nadat ze 425 OnlyFans-gebruikers ondervraagden. Hiervan was 53 procent man en 46 procent vrouw. De gemiddelde leeftijd van de respondenten was 37. De onderzoekers stelden de volgende vraag aan alle respondenten: “Welke dingen heb je geleerd op het gebied van seksuele handelingen, seksuele gezondheid, relaties, communicatie, en persoonlijke voorkeuren door OnlyFans te gebruiken?”

Resultaten

De respondenten gaven aan dat ze zich zelfverzekerder voelden op seksueel gebied en dat ze nieuwe seksuele skills hebben ontwikkeld. Daarnaast hebben ze allerlei nieuwe seksuele ervaringen opgedaan. Bijna de helft van de ondervraagden (41 procent) gaven aan dat ze iets nieuws hebben uitgeprobeerd in de slaapkamer dankzij OnlyFans. Zoals het gebruiken van seksspeeltjes en het verkennen van hun seksuele geaardheid. Maar ook: telefoonseks, cammen, het maken van erotische content, het experimenteren met verschillende fetisjen en zelfs BDSM.

Ook leeftijd speelde een rol. De jongere respondenten leerden namelijk meer over seks en hun seksuele voorkeuren dan de oudere respondenten. Zowel mannen als vrouwen gaven aan dat OnlyFans een positieve bijdrage leverde aan hun seksuele kennis. Slechts 8 procent van de ondervraagden gaf aan dat ze niks nieuws hebben geleerd.

Kortom: het bekijken van OnlyFans-content werpt zijn vruchten af tussen de lakens!

Bron: Them

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden