15x om rekening mee te houden bij een trio Beeld alberto gagna
15x om rekening mee te houden bij een trioBeeld alberto gagna

15x om rekening mee te houden bij een trio

Het is bijna aandoenlijk: de trots die gepaard gaat met een trio-ervaring. Het is de most wanted trofee in het leven van een echte alphaman. En ja, ook dames kunnen er flink over uitweiden als zij met het oneven aantal het bed hebben gedeeld. Lonk je zelf naar een eerste trio-ervaring? Spannend! Hieronder 15 dingen die de eerdergenoemde opscheppers er waarschijnlijk nooit bij hebben verteld, maar wel handig zijn om te weten.

1. Het kan soms best verwarrend zijn

Zal ik mijn handen of mond gebruiken? Moeten m’n benen de lucht in of juist niet? En kan ik beter op mijn rug of op handen en voeten? Zoveel vragen worden er in je hoofd afgevuurd tijdens een trio, dat je bijna zou vergeten waar je mee bezig bent. Denk vooral niet te veel na over wat nu moet of hoort, maar laat je gaan in het moment – op die manier kun je het meest genieten van een trio.

2. Bespreek van tevoren met elkaar of het een geheim is of niet

Geef het van tevoren aan als je de trio-ervaring liever binnen de vier slaapkamermuren wilt houden. Zeker als jullie je alle drie in dezelfde kringen bevinden kan het nogal ongemakkelijk worden als er ook anderen medeweten hebben van jullie wilde avontuur.

3. Wees niet bang om te lachen

Lachen gaat heerlijk samen met sex, en dit is dus ook de beste manier om ongemakkelijke situaties tijdens trio’s op te vangen. Jammer van dat gênante scheetgeluidje, maar laat je er niet onzeker door worden en lach het gewoon weg.

4. Openminded blijven is belangrijk

Grote kans dat je geconfronteerd wordt met wat ongemakkelijke en nieuwe ervaringen, maar maak er gebruik van! Nog nooit een vrouw gezoend? Nu is wellicht je kans!

5. Het romantische aspect kun je vergeten

Een trio gaat niet over twee mannen die tot over hun oren verliefd op je zijn en je willen overladen met je liefde. Forget it – de meeste trio’s bevatten een stuk minder romantiek en een stuk meer lichaamsdelen die op je afvliegen. Wees gewaarschuwd.

6. Niet iedereen is wellicht geïnteresseerd in elkaar

Kijk, man-man-man en vrouw-vrouw-vrouw trio’s zijn over het algemeen redelijk makkelijk: met een beetje geluk is de aantrekkingskracht bij iedereen vóór iedereen aanwezig. Bij trio’s met één man of één vrouw, of als iemand sowieso niet geïnteresseerd is in één van de anderen, wordt het al heel anders. Ben jij bijvoorbeeld de enige vrouw bij twee heteromannen, dan krijg je het een tikkeltje drukker. Bereid je voor op wat extra lichaamsbeweging!

7. Iemand buiten sluiten is zó gedaan

Ook al vind je één van de twee een stuk aantrekkelijker: een trio blijft alleen een trio als je het met z’n drieën doet. Sluit dus niemand buiten. Geef je één iemand een blowjob? Gebruik je vrije hand dan om de ander te strelen.

8. Het lijkt niet op wat je in pornofilms ziet

Lichaamsdelen maken vreemde geluiden, slaan tegen mekaar aan, zweten overmatig… dat werk. Heel charmant gaat het er in ieder geval niet uitzien.

9. Je handen draaien overuren...

Cakebeslag mixen is er niks bij.

10. ...en je mond ook

Maar echt: probeer 'm maar eens 5 minuten gesloten te houden.

11. Wees niet bang om vies te worden

Ja – een wasbeurtje van je beddengoed is wel nodig na je driekoppige sexfestijn. En douchen is ook niet overbodig.

12. BFF’s & BF's don't mix

Een briljant idee om je vriendje en beste vriend tegelijk in bed te vragen? Kún je natuurlijk altijd doen, maar bedenk wel dat alle opvolgende keren dat je ze tegelijk ziet, je het beeld van BFF-met-BF niet van je netvlies kunt krijgen.

13. Je moet wat voorwaarden bespreken als je partner erbij betrokken is

Geef je grenzen aan vóórdat je aan een trio begint. Misschien zie je penetratie niet zitten, maar wel een blowjob, of andersom – bespreek wat voor beide partijen oke is en wat wel of niet is toegestaan.

14. Ook bij een trio is ‘het veilig doen’ erg belangrijk

Het is een beetje gehannes, maar ook bij een trio is veilige sex belangrijk. Dit houdt in dat er van condoom gewisseld moet worden zodra er van sexpartner wordt geswitcht. Wees niet te gemakzuchtig, je weet immers maar nooit

15. There’s so much more…

Al eens een trio gehad, maar geen goede ervaring hiermee? Ga een stapje verder en nodig een vierde persoon uit, zo weet je zeker dat niemand buitengesloten wordt. The more, the merrier ;)

Flair Redactiealberto gagna

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden