quirine Beeld Yara Brouwer
quirineBeeld Yara Brouwer

PREMIUM

#LOVEMYLIJF: ‘Hoe ouder ik word, des te meer sexy en comfortabel ik me in mijn eigen lichaam voel’

Elke week showt een lezeres haar lijf en vertelt ze waar ze blij én minder blij mee is.

Quirine Tatuhey (30) werkt als docent Nederlands
Lengte 1.61 m
Gewicht 46 kg

Waarom in Flair?

“Omdat iedereen zijn of haar lichaam mag accepteren en laten zien. We hoeven ons niet te schamen voor ons lijf. Ik ben altijd blij geweest met mijn lichaam, omdat alles in verhouding is. Ik vind mezelf mooi zoals ik ben, zeker nu ik ouder word. Als tiener was ik een stokje door het vele turnen, maar inmiddels heb ik zachte vrouwelijke rondingen. En tattoos, om mijn lichaam te vieren en te versieren. Ze zijn echt onderdeel van wie ik ben.”

Gezicht & haar

“Mijn heftigste coupe was kort en blond, en het is ook rood en paars geweest. Toch vind ik lang haar het mooist en ik verf het nu vooral om mijn grijze haren te bedekken. Twee jaar geleden veranderde de structuur van mijn haar opeens en viel het zelfs uit. Mijn gezichtshuid werd ook wat onrustig. Ik kwam er later achter dit aan mijn koperspiraaltje lag, aan de hormonale disbalans. Die is eruit en inmiddels gaat het veel beter. Soms wil ik wel een Kylie Jenner-gezicht uit de kliniek hoor, door foto’s en filters op social media. Maar dat praat ik mezelf dan meteen weer uit mijn hoofd.”

Borsten

“Als tiener wist ik al dat ik geen grote borsten zou krijgen. Ze zijn zacht en staan in verhouding tot mijn lichaam. Het voordeel van een kleine boezem is dat ze niet gaan hangen. Ik heb weleens nagedacht over een borstvergroting, maar ze zijn mooi zoals ze zijn. Mijn borsten zijn vrouwelijk en vol genoeg voor mijn lichaam.”

Armen & benen

“Die zijn het slapst, want ik sport niet. Als ik een beetje kracht moet zetten, voel ik dat meteen in mijn benen. Maar ik ben er blij mee hoor, qua vorm. En wat tattoos betreft. Mijn armen en benen mogen gezien worden.”

Buik

“Ik ben niet iedere dag dolblij met mijn buik. Het hangt een beetje van mijn cyclus af, of ik een beetje bloated ben. Mijn buik is ook een van de eerste plekken waar vet wordt opgeslagen. Maar het hoeft van mij niet platter, harder of strakker. Het is goed zo.”

Billen

“Ja, ik ben wel trots op mijn billen. In hun natuurlijke staat zijn ze rond en zacht, maar stevig genoeg. Ze stralen vrouwelijkheid uit en ik krijg er regelmatig complimenten over. Het is mijn favoriete lichaamsdeel.”

Eindcijfer 8,5

“Hoe ouder ik word, des te meer sexy en comfortabel ik me in mijn eigen lichaam voel. Het vrouwelijk lichaam is niet in beton gegoten. De vorm fluctueert af en toe, maar ik ben blij dat ik iedere fase kan omarmen.”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Ook meedoen?

Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Love my lijf’.

Agnes HofmanYara Brouwer

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden