lange vrouwen Beeld Getty Images
lange vrouwenBeeld Getty Images

‘Hoe is het daarboven?’ en 9 andere zinnen die lange vrouwen nooit meer willen horen

Groot zijn heeft zo zijn voordelen. Je hebt heerlijk lange benen, je kan altijd bij de bovenste kastjes waar al het lekkers ligt verstopt én bij een optreden zit je niet met je neus tussen de zweterige lijven maar gewoon in de vrije lucht.

Uiteraard komt alles met down sides en voor grote vrouwen zijn dat - naast het feit dat benen scheren uren duurt - vooral deze altijd terugkerende opmerkingen...

1. “Je zou basketbal moeten spelen.”

Uiteraard. Who cares dat je oog-handcoördinatie nul is en ook maar enige interesse voor de sport volledig ontbreekt. Grote vrouwen spelen natuurlijk allemáál basketbal.

2. “Wow, weer kortgerokt vandaag!”

De opmerking die je telkens opnieuw zin geeft om je rokje uit te trekken en die kleinere persoon het te laten passen. Enkel en alleen om aan te tonen dat het jouw lange stelten zijn die een perfect normaal rokje heel kort doen lijken. En je kan toch moeilijk je kleren drie maten te groot kopen?

3. “Oh nee, nu komt die lange net voor mij staan.”

Want het geld dat jij betaalde voor het concert/festival is uiteraard minder waard dan dat van dat kleine meisje achter jou, du-uh.

4. (heeft hakken aan) "Wow, jij bent écht groot!"

No shit, Sherlock!

5. “Ben jij een model?”

Het feit dat je een wel heel pronte boezem, een dikke kont of scheve tanden hebt, maakt niet uit. Groot is al-tijd synoniem voor model.

6. “Mannen houden van kleine meisjes omdat ze die kunnen beschermen.”

Het feit dat je groot bent, maakt je logischerwijs een bodybuilder zonder angsten en met een hart van staal. Jij, pijn of verdriet hebben? Never!

7. “Ik ben mijn vrienden kwijt. Kan jij eens kijken of je ze ziet?”

Als je een euro zou krijgen voor elke keer dat je als uitkijktoren functioneert…

8. “Zijn je ouders ook zo groot? En je broer? En je zus?”

Yup, we zijn één grote familie van freaks. Be afraid!

9. “Hoe ziet de wereld eruit van daarboven?”

Goh, van hierboven zie ik vooral kleine mensen met vervelende vragen, jij?

10. “Is je vriend groter of kleiner?”

Niemand wil dat koppel zijn met enorme lengteverschillen, maar je kiest niet altijd op wie je verliefd wordt en de keuze wordt vrij beperkt boven 1,75m. Dus ja, vertel nog maar eens hoe jij écht niet zou willen zijn met een jongen die kleiner is.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden