Vegan trend op je brood, met Becel 100% plantaardig Beeld
Vegan trend op je brood, met Becel 100% plantaardig

Vegan trend op je brood, met Becel 100% plantaardig

Celebrities als Gwyneth Paltrow zweren erbij: een veganistische lifestyle. Best ingewikkeld en ingrijpend voor gewone stervelingen om totally vegan te gaan. Maar het wordt nu wel heel makkelijk om een klein stapje te zetten!

Flair samen met Becel

Bikkel!

Vegans zijn echte bikkels: ze gebruiken niets van dierlijke oorsprong, niet in hun voeding maar ook niet in hun kleding of huis. Stel je eens voor: geen leren jasje of laarzen in je kast, nooit meer een salade met geitenkaas, honing en uitgebakken spekjes (drie keer ‘fout’!)… Nee, een veganistische lifestyle is niet niks.

Vegan boterham

Toch kun je nu eenvoudig een stukje van je eetpatroon vegan maken. Becel komt namelijk met een nieuw product voor op brood: Becel 100% plantaardig. Becel 100% plantaardig bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, en is vrij van conserveermiddelen, lactose, en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zit er Omega 3 en 6 in, zoals we dat van Becel gewend zijn. Omega 3 & 6 zijn goed voor het hart, ze dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.

Beter milieu

Klinkt allemaal fijn, toch? Maar Becel 100% plantaardig biedt nog iets extra’s. Het product draagt bij aan een beter milieu. Een verschuiving naar plantaardige voeding helpt namelijk mee aan een lagere uitstoot van broeikasgassen. Beter voor het milieu dus, en lekker voor jou. Hóe lekker moet je eigenlijk zelf ervaren, maar wij zijn blij verrast over het product:licht goudgeel van kleur, smeuïg en heerlijk van smaak. En het besef dat je goed bezig bent als je plantaardig eet, maakte ons broodje nóg lekkerder!

Voor meer informatie ga naar www.becel.nl.

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden