Libelle lanceert Libelle TV! Beeld
Libelle lanceert Libelle TV!

Libelle lanceert Libelle TV!

Het tijdschrift Libelle is al 82 jaar het grootste vrouwenblad van Nederland, men doet al jarenlang andere activiteiten zoals de bekende Libelle Zomerweek. Maar nu zet Libelle nog een nieuwe stap, met de lancering van Libelle TV!

null Beeld

Op Libelle TV zie je dagelijks gratis de mooiste video’s en Libelle-programma’s: altijd echt, persoonlijk en dichtbij. www.libelletv.nl biedt inspiratie voor elke dag en vooral jouw dag. Met vertrouwde Libelle-rubrieken en verrassende nieuwe ideeën voor kleine en grote levensmomenten.

null Beeld

Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle: “We bieden inspiratie voor alle vrouwen die het hart van onze samenleving vormen, zodat ze van elke dag een feestje kunnen maken”

Op Libelle TV vind je onder andere de volgende rubrieken:

null Beeld
null Beeld
  • Lifehacks Lifehacks zijn tips & trucs die het dagelijks leven leuker én makkelijker maken. Ze laten zien hoe je iets slimmer kunt doen in minder tijd. Het zijn 'creatieve sluiproutes voor je hersenen'. Bekijk dagelijks de nieuwe lifehacks op Libelle TV. Bijvoorbeeld:
null Beeld

Een taart overdwars doormidden snijden was nog nooit zo makkelijk. Zo kun je een taart heel simpel heerlijk vullen, beleggen en versieren.

  • Rubriek: #manzktvrouw Het is bijna niet te geloven, maar deze leuke mannen zijn nog single. Dat kan niet lang meer duren. Zit er een geschikte kandidaat voor je tussen om een beschuitje mee te eten? Trek dan de stoute schoenen aan en reageer.
  • Vertrouwde Libelle-rubriek: 7 jaar jonger Vrouwen die zó druk bezig zijn met anderen, dat ze zichzelf nog wel eens vergeten. Vrouwen van wie het zelfvertrouwen wel een oppepper kan gebruiken. Ze worden in het zonnetje gezet. Een nieuwe coupe, een nieuwe outfit en meid, je lijkt wel 7 jaar jonger.
  • Rubriek: Zeg nou zelf! Deze vrouwen spreken zich echt uit over herkenbare onderwerpen. Stellingen als: ik lieg soms over wat iets kost. Mensen scheiden te snel. Een slippertje: vergeven en vergeten?
  • Vloggers van Libelle TV De Libelle-vloggers zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een huisarts, een (vrouwelijke) boswachter, een stylist, een tuinfanaat, een reisjournalist en een visagist. Zij inspireren je met hun verhalen, adviezen en tips...

Kijk op libelletv.nl of download de app in the App Store of Google Play Store.

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden