Help dromen waar te maken en krijg twee digitale tijdschriften cadeau! Beeld
Help dromen waar te maken en krijg twee digitale tijdschriften cadeau!

Help dromen waar te maken en krijg twee digitale tijdschriften cadeau!

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en doet er alles aan om mensen met een handicap - jong en oud, wie je ook bent en wat je ook graag doet - een onvergetelijke dag te bezorgen. Want een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn.

Flair samen met de Zonnebloem

Genieten van het leven doe je meestal door leuke dingen te doen met vrienden en familie. Maar wat als dit een stuk lastiger is door een lichamelijke beperking? Dan maar achter de geraniums zitten? ‘Juist niet!’ aldus de Zonnebloem.

Wat doet de Zonnebloem met hun donaties?

null Beeld

Twee digitale tijdschriften cadeau

Als je nu een bedrag doneert aan de Zonnebloem, ontvang je 2 digitale tijdschriften (te lezen op je tablet) t.w.v. maximaal € 12.

Doneer via Flairathome.nl/dezonnebloem

null Beeld

window._adftrack = {

pm: 531677,

divider: encodeURIComponent('|'),

pagename: encodeURIComponent('Retargeting print artikelen')

};

(function () { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden