null Beeld

Happy End: 'Terwijl ik klaarkom, blijf je me vingeren’

Door onze commerciële redactie

Elke week deelt een lezeres haar favoriete erotische verhaal. Dit keer over een collega die wel van aanpakken weet.

Flair samen met EasyToys

Ik zag je voor het eerst tijdens de lunch. Je zat recht tegenover de bar en keek me veel te lang doordringend aan met je felblauwe ogen. Na een tijdje wendde je je hoofd af en ik bleef achter met een vreemde kriebel in mijn buik. Ik had geen idee wie je was. Een paar dagen later zag ik je weer. Je bleek sinds die week een kantoorunit te huren in het pand. Weer gleden je blauwe ogen over mijn lijf; ik werd er opgewonden van. Je vroeg mijn telefoonnummer. Ik twijfelde even, omdat ik een relatie heb, maar gaf het toch. Een paar uur later kreeg ik het eerste berichtje. Er volgden er meer en meer, steeds persoonlijker, een beetje stout ook. Het ging steeds verder. Als we elkaar zagen, was de spanning voelbaar en ik zat regelmatig met een nat slipje achter mijn bureau. Ook deze dag vlogen de geile berichtjes weer over en weer…

‘Alleen ik mag jou horen’

Na werktijd staan we in jouw kantoor. Plotseling draai je de deur in het slot. Ik voel mijn buik kriebelen en mijn hart bonst van de spanning. Je kust me en ik voel mijn slipje vochtig worden. Ik wil dit al zo lang. Zachte kussen gaan dan ook al snel over in geile tongzoenen. Je handen hebben inmiddels hun weg gevonden onder mijn shirt. Je streelt mijn huid en kneedt mijn borsten. Mijn tepels priemen naar voren en zijn supergevoelig onder je aanrakingen. Snel trek je mijn kleren uit. Je kijkt bewonderend naar mijn slanke lijf en knijpt in mijn billen. Zelf ben je nog helemaal aangekleed, maar voordat ik de kans krijg om je kleren uit te trekken, duw je me achterover op je bureau. Je tilt mijn been omhoog en houdt een touw voor mijn neus. Snel bind je mijn polsen en enkels aan elkaar. Ik lig op mijn rug, mijn kutje wijd open door de houding. Je likt een keer stevig over mijn klit. Mijn lijf schokt en er ontsnapt een kreun uit mijn mond. Je smoort mijn kreun door je tong in mijn mond te laten glijden en terwijl je me streng aankijkt, zeg je: “Niemand mag jou horen, alleen ik.”

Vier vingers

Je kleedt jezelf uit en ik bewonder je gespierde lijf. Je grote pik heeft zo te zien weinig opwarming meer nodig. Je knielt voor me neer en snuift mijn geur op. Drie vingers glijden met gemak in mijn kletsnatte poes. Je begint me te vingeren, terwijl je tong mijn klit proeft en stevig likt. Hijgend en kreunend geef ik me over aan dit pure genot. Je slaat hard op mijn billen en waarschuwt weer dat ik stil moet zijn. Zonder je vingers uit me te halen, sta je op. Je stopt er nog een vierde vinger bij terwijl je voor me komt staan. Je harde pik danst voor mijn mond en gulzig zuig ik hem naar binnen. Ik hoor je zwaar ademen terwijl ik vanuit mijn krappe positie probeer om je zo diep mogelijk te pijpen. Je vingert me nog steeds met vier vingers in een moordend tempo. Mijn gekreun wordt luider en ik voel een orgasme opkomen, heftiger dan ooit, alsof het diep vanbinnen komt. Je pik glijdt uit mijn mond als ik hijgend klaarkom. Tot mijn verbazing voel ik vocht op mijn buik landen. Je vingert door en als ik mijn ogen open doe, zie ik het vocht uit mijn poes spuiten. Mijn lijf schokt hevig en het lijkt een eeuwigheid te duren voordat ik weer bijkom. Je kust me en likt het vocht van mijn buik. Je maakt de touwen om mijn polsen en enkels los en als ik rechtop ga zitten, zie ik dat zelfs de vloer nat is.

Het vocht klettert op de grond

Ik pak je pik en lik aan je eikel. Met mijn hand masseer ik je ballen. Je begint te stoten en ik open mijn mond. Je stoot diep en snel, ik krijg nauwelijks adem. Je trekt me aan mijn haar naar boven en zoent me wild. Je vingers glijden weer in mijn kutje en het duurt niet lang voordat ik weer dat gevoel in mijn buik heb. Je trekt me omhoog en draait me om. Ik steek mijn kont hoog in de lucht en je geeft er een paar klappen op voordat je je harde pik naar binnen stoot. Ik schrik van je omvang, je vult me helemaal. Blijkbaar denk jij daar anders over, want terwijl je me rustig neukt zoeken drie vingers hun weg langs je pik naar binnen. Wat een fantastisch gevoel. Je neukt me met lange diepe halen, ik voel je vingers op precies de juiste plek en kom nog een keer klaar. Je trekt je terug en ik hoor het vocht op de grond kletteren. Met een brede lach op je gezicht sta je uit te hijgen. Je fluistert hoe geil je het vond. Ik had nooit gedacht dat ik me zo zou kunnen laten gaan bij een andere man.

null Beeld

Secret Pleasure Chest - Black Fantasy - Nu € 34,95

null Beeld

EasyToys Lily Vibrator - Nu € 17,50

null Beeld

Vibratie-ei - Nu € 24,99

null Beeld

Ultiem Verlangen, erotisch spel - Nu € 31,19

null Beeld

FemmeGasm Tapp 2 - Nu € 29,99

Commerciële redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden