Bezorg iemand een onvergetelijke dag en ontvang twee digitale tijdschriften cadeau! Beeld
Bezorg iemand een onvergetelijke dag en ontvang twee digitale tijdschriften cadeau!

Bezorg iemand een onvergetelijke dag en ontvang twee digitale tijdschriften cadeau!

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en doet er alles aan om mensen met een handicap - jong en oud, wie je ook bent en wat je ook graag doet - een onvergetelijke dag te bezorgen. Want een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn.

Marieke Smits (28) is door blijvende bekkeninstabiliteit lichamelijk beperkt.

Een dagje naar het strand met zoontje Jip (nu 3) was daarom lastig. Maar toch mogelijk, dankzij de Zonnebloem.

null Beeld

Tot in de puntjes verzorgd

Door haar aandoening zijn uitstapjes als deze erg lastig en haast niet te realiseren. Het organiseren van een dagje op stap met haar kindje, kost vaak al zoveel energie dat ze er niet aan begint. Zonnebloem nam dit helemaal uit handen. 'Alles was tot in de puntjes geregeld, zo stond de speciale rolstoel klaar toen we op het strand aankwamen en in de strandtent was een invalidentoilet;' vertelt Marieke.

Genieten

Haar zoontje Jip zag die dag voor het eerst de zee en vond het helemaal geweldig. 'Toen hij de zee zag, rende hij er meteen op af. Daarna heeft hij op het strand naar schelpjes

gezocht. Daar geniet je als moeder toch van?'

null Beeld

Beleef een geweldige dag

'Ik gun het andere mensen met een lichamelijke beperking ook om zo’n geweldige dag te beleven. Daarvoor is geld nodig. Ik hoop dat veel mensen de Zonnebloem daarom willen steunen met een donatie.'

Help mee

Wil jij ook iemand een onvergetelijke dag bezorgen? Dat kun je heel gemakkelijk doen door een donatie te doen. En het leuke is dat je zelf twee digitale tijdschriften ontvangt t.w.v. maximaal € 12. Ga dus snel naar Flaironline.nl/dezonnebloem en doneer!

[sm-iframe height="1200" src="https://www.zonnebloem.nl/doneeriframe/flair"]

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden