Als ik mijn moeder mis, pak ik haar brief erbij Beeld
Als ik mijn moeder mis, pak ik haar brief erbij

Als ik mijn moeder mis, pak ik haar brief erbij

Marieke Marjolein was tien jaar toen haar moeder overleed. Een aantal maanden na haar dood, op haar verjaardag, kreeg ze van haar vader een envelop met een brief. Een brief vol lieve woorden van haar moeder.

Flair samen met Hallmark

‘Ik ben nu drieëntwintig. Als ik m’n moeder mis, lees ik haar brief. Nu pas besef ik hoe loodzwaar het afscheid voor haar moet zijn geweest. En dat ze haar verdriet verborg uit liefde voor ons. In haar brief schrijft ze wat ze voor me voelt en hoe goed ik voor haar zorgde. Maar ook dat ik kan vertrouwen op alle lieve mensen om mij heen. Op twee kantjes papier geeft ze mij een laatste boodschap, iets tastbaars wat niemand mij afneemt. Elke keer dat ik haar brief lees, ben ik dankbaar dat ze dit voor me deed. ‘

op twee kantjes papier geeft ze mij een laatste boodschap

De waarde van een brief

‘Omdat ik zelf ervaar hoe mooi het is om een brief te hebben van mijn moeder, wil ik haar voorbeeld ooit volgen en hoop ik andere mensen te inspireren dat ook te doen. Postuum kan je daarbij helpen. Het is een prachtige doos vol briefpapier en enveloppen waarmee je jouw liefde van nu kunt verpakken voor later. Door zelf de momenten te kiezen waarop je iemand een brief wilt geven en je hartenwensen daarin te verwoorden, laat je in mijn ogen het mooist denkbare cadeau aan je geliefden na.’

null Beeld

Postuum is een nieuw concept van Hallmark dat we samen met de gebruikers willen verbeteren. Daarom zoeken we mensen die net als wij geloven in de waarde van brieven en die hun ervaringen met ons willen delen.

De eerste gelimiteerde editie van 5OO stuks geeft Hallmark cadeau. Doe mee en geef je gegevens en motivatie door vóór 5 juni 2017 op Hallmark.nl/postuum.

null Beeld
Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden