6 tips om iemand in het zonnetje te zetten Beeld
6 tips om iemand in het zonnetje te zetten

6 tips om iemand in het zonnetje te zetten

Iedereen vindt het leuk om in het zonnetje gezet te worden, dus waarom doen we dat niet vaker? Weinig tijd is geen excuus, want met deze tips geef je die vriendin/buurvrouw/familielid zonder al te veel moeite een bijzonder gevoel.

Flair in samenwerking met de Zonnebloem

Neem een bosje bloemen mee

Iedereen wordt vrolijk van bloemen, dus een mooi boeketje meenemen als je op visite gaat, kan zeker geen kwaad.

Organiseer een feestje

Een klein feestje om iemand in het zonnetje te zetten, is zo georganiseerd. Nodig een paar goede vrienden uit, haal lekkere hapjes en drankjes in huis en de rest gaat vanzelf.

Stuur een vrolijk kaartje

Tegenwoordig sturen we digitaal berichtjes over en weer, maar een ouderwetse kaart doen we niet vaak meer op de bus. Jammer, want handgeschreven woorden zijn vaak een stuk persoonlijker. Stuur dus eens zomaar een kaartje naar die lieve collega. Dat wordt zeker gewaardeerd.

Ga iets leuks doen

Fleurt je beste vriendin helemaal op na een beautybehandeling? Of maak je haar juist blij met een dagje strand? Doe dat dan een keer onverwachts met haar. Voor haar heel leuk, maar natuurlijk ook voor jou.

Kook een driegangendiner

Maak eens wat meer werk van jullie gebruikelijke avondje pizza eten voor de televisie. Zet een leuk muziekje op, steek kaarsen aan en kook iets lekkers. Liefde gaat door de maag, nietwaar?

Bied je hulp aan

Is je zus zo druk dat ze amper tijd heeft voor zichzelf? Bied dan aan om haar huis schoon te maken of met de kids op pad te gaan zodat zij even wat me-time heeft.

De Zonnebloem zet mensen in het zonnetje

Wist je dat de Zonnebloem iedere dag mensen met een lichamelijke beperking in het zonnetje zet? Ze organiseren vakanties en dagjes uit, bijvoorbeeld naar het theater, een rondvaart met gezellige high tea en zelfs een ballonvaart in een aangepaste luchtballon. Maar de vrijwilligers bezoeken de mensen ook gewoon aan huis, bijvoorbeeld voor een gezellige praatje of een potje kaarten.

Als je nu doneert aan de Zonnebloem, draag je bij aan deze bijzondere dagjes uit én ontvang je twee digitale tijdschriften (te lezen op je tablet) t.w.v. maximaal € 12.

[sm-iframe height="1200" src="https://www.zonnebloem.nl/doneeriframe/flair"]

null Beeld

window._adftrack = { pm: 531677, divider: encodeURIComponent('|'), pagename: encodeURIComponent('Retargeting print artikelen') }; (function () { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();

//

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden