Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > William en Kate vieren zevende verjaardag van dochter Charlotte: ‘William’s mini me’

William en Kate vieren zevende verjaardag van dochter Charlotte: ‘William’s mini me’

William en Kate vieren zevende verjaardag van dochter Charlotte: ‘William’s mini me’

Cliché maar waar: de tijd vliegt voorbij! De Britse prinses Charlotte blaast vandaag alweer zeven kaarsjes uit. Gisteravond deelden haar ouders William en Catherine alvast een vrolijke foto van hun dochter, met daaronder de aankondiging van haar zevende verjaardag. 

“Morgen zeven”, staat er onder de foto’s, die gemaakt zijn door Kate herself. Op één van de foto’s poseert dochter Charlotte lachend met de gezinshond, op de andere foto staat ze alleen. De foto’s zijn vermoedelijk geschoten in de tuin van de familie Norfolk.

Evenbeeld van haar vader

De reacties stromen als vanzelfsprekend over met felicitaties, maar wat veel volgers ook opvalt is de gelijkenis tussen dochter Charlotte en haar vader. Zo reageert iemand: “Normaal denk ik altijd dat ze op de koningin lijkt, maar hier lijkt ze sprekend op haar vader”. Een ander noemt de jonge prinses “William’s mini me“. Dat Charlotte echt een mix van haar ouders is, is wel duidelijk. Een andere volger reageert namelijk: “Net zo’n schoonheid als haar moeder”.

Lees ook
Hier koopt Kate Middleton de kleding voor haar kinderen en dit is wat het kost

Drie kinderen

William en Kate hebben naast dochter Charlotte nog twee kinderen. Hun oudste zoon George wordt deze zomer alweer negen. En het is een feestmaand in het huis van de Britse royals. Anderhalve week geleden vierde Charlotte’s jongste broertje Louis namelijk zijn vierde verjaardag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: Brunopress