Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Trouble in paradise: zijn prinses Amalia en vriendje Isebrand uit elkaar?

Trouble in paradise: zijn prinses Amalia en vriendje Isebrand uit elkaar?

Trouble in paradise: zijn prinses Amalia en vriendje Isebrand uit elkaar?

Amalia kreeg een tijdje terug haar eerste vriendje, Isebrand Kaldewei. De twee zijn een aantal keer samen gespot, maar de laatste tijd zien we de tortelduifjes nergens meer samen. Zijn de twee nog bij elkaar of wilde Amalia liever zonder lover aan haar studentenleven beginnen?

In november afgelopen jaar werd Amalia gespot met een, toen nog, mysterieuze jongen. Later publiceerde Story foto’s waarop het stelletje te zien was op de Brooklyn Bridge. Jong en mega verliefd.

Isebrand Kaldewei

De jongen waarmee Amalia toen gespot is, is de Duitse miljonairszoon Isebrand. De jongen komt uit rijke ondernemersfamilie in Münster en zat toentertijd in New York op een christelijke kostschool. Inmiddels studeert hij Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg.

Amalia deelde in haar biografie al dat ze Duitse jongens aantrekkelijk vindt. Volgens haar maken ze een betere indruk dan de Hollandse mannen van haar leeftijd.

Geruchten

Er gaan al een paar weken geruchten dat Amalia en haar vriendje Isebrand niet meer bij elkaar zijn. Tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie sloeg Amalia zelf de geruchten rondom haar liefdesleven dood. “(…) Het is iets dat ik liever voor mezelf houd,” zei ze tegen Story.

“Maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die dat hoort.” Als ze toen nog samen was met Isebrand, was de relatie dus niet serieus genoeg om te delen met de pers.

En nu duikt er in het buitenland nieuws op wat een breuk zou bevestigen. Het Duitse blad Freizeit König schrijft over een break-up: schijnbaar heeft Isebrand de relatie nooit serieus genomen. Dit zou dan ook de reden voor de breuk zijn. Het blad zegt zelfs dat er sprake is van ‘een groot drama rond Amalia’s eerste liefde’.

Lees ook
Wow: zóveel moet prinses Amalia maandelijks betalen voor haar studentenhuis in hartje Amsterdam

Studentenleven

Amalia is sinds vorige week begonnen met haar studentenleven. Ze studeert Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam.

Mocht ze gespot worden, dan zal dat waarschijnlijk met haar vriendinnen zijn of wellicht wel met een nieuwe vlam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Harpers Bazaar | Beeld: Brunopress