Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Internationale media lyrisch over outfits Máxima, Amalia, Alexia en Ariane op Koningsdag

Internationale media lyrisch over outfits Máxima, Amalia, Alexia en Ariane op Koningsdag

Internationale media lyrisch over outfits Máxima, Amalia, Alexia en Ariane op Koningsdag

Koningin Máxima en haar drie dochters zagen er prachtig uit op Koningsdag afgelopen woensdag (en ja, Willem ook!). De looks van ons koningshuis zijn ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De internationale pers is namelijk lyrisch over de outfits en stijl van Máxima, Amalia, Alexia en Ariane. 

Outfits koningsfamilie

Koningin Máxima was te zien in een knalroze jurk van crêpe zijde, van haar favo modehuis Natan. Over de jurk droeg zij een cape van Valentino. Amalia droeg een linnen streepjespak van het merk MaxMara. Daarbij had ze een groene clutch van Jacquemus. Ook Alexia droeg een pak, een groen exemplaar van Tara Jarmon. Het roze tasje dat ze droeg, heeft ze geleend van haar moeder. Ariane was, net als haar moeder, te zien in een jurk. Het donkerblauwe jurkje is van het merk Sandro.

Britse kranten

De internationale pers is onder de indruk van de looks waarmee de vrouwelijke leden van het koningshuis verschenen in Maastricht. De Britse krant Daily Mail schrijft over ‘de zeer stijlvolle koninklijke familie van Nederland’. De krant benoemt: “Toen de familie naar buiten ging om koninklijke fans te ontmoeten, toonden de drie jonge royals dat ze het onberispelijke gevoel voor stijl van hun moeder hebben geërfd met drie zeer trendy outfits.”

Ook een andere Britse krant was te spreken over de outfits. Express schrijft: “Koningin Máxima verbluft in een cape van £ 3.895 met dochters voor koningsdag in Nederland – ‘geweldig’.”

Lees ook
Door de jaren heen: dit zijn de leukste foto’s van de Oranjes op Koningsdag

‘Máxima’s en Willem-Alexanders A-team’

Ook Duitsland is fan van de vertoning van de koninklijke familie. De kop van het Duitse Gala is als volgt: “Op Koningsdag laten ze niets aan het toeval over als het om mode gaat”. De koninklijke familie is ook niet onopgemerkt gebleven bij de Duitse krant Stuttgarter Nachrichten. De krant noemt de drie prinsessen ‘Máxima’s en Willem-Alexanders A-team’. “Net zo stijlvol als mama.”

Het Duitse roddelblad Bunte is vooral in de ban van prinses Alexia. “Model of prinses? Prinses Alexia poseert voor fotografen tijdens haar publieke optreden op Koningsdag. Als je alleen let op de reactie van mensen, zou je bijna denken dat er voor hen een popster staat die wereldwijd bekend is. Maar de enthousiaste reactie van de Nederlanders is niet voor een muzikale megaster, maar voor prinses Alexia (16)!” Het is wel duidelijk dat de redactie onder de indruk is van Alexia. “En het is niet alleen door haar opvallende groene outfit dat de 16-jarige opvalt. Als het gaat om posteren en spelen met de fotografen doet ze in geen enkel opzicht onder voor haar moeder koningin Máxima (50) of haar oudere zus prinses Amalia (18)”, besluit Bunte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress