Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Oranje boven: Koningin Máxima blaast vandaag 51 kaarsjes uit!

Oranje boven: Koningin Máxima blaast vandaag 51 kaarsjes uit!

Oranje boven: Koningin Máxima blaast vandaag 51 kaarsjes uit!

Laat de oranje tompoucen maar weer komen! Koningin Máxima viert vandaag haar 51e verjaardag. Door de coronapandemie ging het feest van de koningin vorig jaar niet door, dit jaar kan het volop gevierd worden. Het is nog een groot raadsel hoe ze haar verjaardag gaat vieren. De Rijksvoorlichtingsdienst wil hier niets over zeggen, aangezien de verjaardagen van de koninklijke familie privé zijn.

Interview Matthijs van Nieuwkerk

Vorig jaar waren er coronamaatregelen die ervoor zorgden dat Máxima geen groot feest kon vieren ter eren van haar 50e verjaardag. Ze heeft wel een bijzonder gesprek gehad met Matthijs van Nieuwkerk. Tijdens het interview heeft de koningin het gehad over haar leven, haar werk, haar familie en de liefde. Er waren 3,2 miljoen (!) mensen die voor de buis zaten om het interview op NPO 1 te volgen.

Verjaardagsconcert

Voordat het moment echt daar was en Máxima 50 kaarsjes uit kon blazen, was er nog genoeg aandacht voor haar verjaardag. Er vond onder andere een verjaardagsconcert plaats in Koninklijk Theater Carré. Verder heeft koningin Máxima als erevoorzitter van de stichting Meer Muziek in de Klas door het hele land gereisd. Hiervoor heeft ze diverse projecten over muziekonderwijs bezocht.

Lees ook
Hoe goed passen Willem-Alexander en Máxima bij elkaar op basis van hun sterrenbeeld?

50e & 51e verjaardag

Wat de koningin dit jaar gaat doen voor haar 51e verjaardag is dus nog een groot raadsel, wel ziet ze er wederom prachtig uit net zoals vorig jaar op haar verjaardag toen ze 50 kaarsjes uitblies.

Máxima 50 jaar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Máxima 51 jaar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress