Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Koningin Máxima gewaagd in wijde oranje broek: ‘Het accent ligt op haar billen’

Koningin Máxima gewaagd in wijde oranje broek: ‘Het accent ligt op haar billen’

Koningin Máxima gewaagd in wijde oranje broek: ‘Het accent ligt op haar billen’

Koningin Máxima weet ons keer op keer te verrassen met knappe outfits: zo ook vandaag. Een volledig oranje ton-sur-ton look, dat kan alleen onze koningin perfect stylen.

Want ze laat zo zien dat deze kleur altijd poepchique is: heus niet alleen met Koningsdag.

Grote oorbellen

Fans zijn enthousiast: zeker omdat de wijd vallende broek haar figuur en rondingen perfect uit laat komen. De oranje col erop maakt het stijlvol en classy en de opvallende oorbellen maken het geheel wat feestelijker. De oorbellen zijn voorzien van een grote groene bloem en een oranje steen. De set die ze aanheeft hebben we nog niet eerder bij haar gezien, dus dat lijkt een nieuwe outfit te zijn. Máxima ontving maandag de minister van Buitenlandse Zaken van de Republiek Zuid-Afrika, Naledi Pandor, in Huis ten Bosch.

Accentueren

Volgens fans en modekenners ligt het accent van een wijde broek zoals Máxima vaak niet op de benen, maar juist op de billen. ‘Je achterkant komt er meer in naar voren omdat de broek lang en wijd valt. De plooi maakt het dat je benen optisch langer lijken, je billen zie je extra goed. Bij een strakkere broek of een rok of jurk valt dat minder op, zeker als je er een langer jasje of top boven draagt. Met een blouse zo in haar broek gestoken, ligt het accent duidelijk op de bil’. Ze kan het hebben, nietwaar?

Bron & beeld: Brunopress