Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Sanne (26) heeft een relatie met een gigolo: ‘Mark ontvangt klanten in onze woonkamer en vrijt met hen in de sekskamer’

Sanne (26) heeft een relatie met een gigolo: ‘Mark ontvangt klanten in onze woonkamer en vrijt met hen in de sekskamer’

Sanne (26) heeft een relatie met een gigolo: ‘Mark ontvangt klanten in onze woonkamer en vrijt met hen in de sekskamer’

Sanne (26) was een paar weken samen met Mark (28) toen hij over zijn bijzondere ‘bijbaan’ vertelde. “In eerste instantie voelde ik me bedrogen dat hij seks heeft met andere vrouwen. Maar nu ben ik trots op hem.”

Date

“Mark is niet het type man waar een vrouw van opkijkt als hij voorbijloopt. Hij heeft een leuke kop, dat zeker. En een mooi lichaam. Maar hij is niet zo’n pretty boy die opvalt. Toen ik Mark twee jaar geleden op mijn nieuwe werk ontmoette, vond ik hem dan ook een leuke man om te zien, maar meer ook niet.

Omgekeerd lag dat anders, merkte ik al snel. Minimaal drie keer per dag kwam hij even langs mijn bureau lopen om ‘zomaar’ een praatje te maken. Of probeerde hij me aan het lachen te maken met allerlei flauwe grappen. Na een paar weken vroeg hij terloops of ik zin had om iets met hem te gaan drinken. Dat heb ik toen gedaan.

Ik vond hem steeds interessanter worden en ik kon met hem lachen, dus een drankje kon nooit kwaad, dacht ik. Bij één drankje is het die avond niet gebleven. In een café vlak bij ons werk hebben we urenlang gekletst, gedronken en gelachen. Voordat we het wisten was het middernacht en gingen we naar huis. Ik had een leuke avond gehad, maar echte vlinders voelde ik niet. Toen ik dat de volgende dag aan Mark vertelde, nodigde hij me uit voor een etentje bij hem thuis. Hij vond me te leuk om het bij één date te laten.”

Uiterste best

“Op het moment dat ik later die week bij hem binnenstapte, was het meteen duidelijk dat hij zijn uiterste best had gedaan me te overtuigen: overal in huis stonden kaarsen, hij had de tafel mooi gedekt, uitgebreid gekookt en er stond een zwoel muziekje op. Verbaasd vroeg ik hem of hij altijd zo’n gentleman was. Hij leek precies te weten hoe ik me de perfecte romantische avond altijd had voorgesteld!

Mark gaf geen antwoord en lachte alleen maar. Die avond hebben we opnieuw veel gekletst en gelachen. Toen ik naar huis ging, had ik kriebels in mijn buik. Ik was verliefd! De weken erna waren we niet meer bij elkaar weg te slaan. Totdat Mark me na een week of zes vertelde dat hij met me wilde praten.”

Gigolo’s

“Hij zette de televisie aan en we keken naar een documentaire over gigolo’s. De eerste paar minuten zat ik er stil bij. Ik had geen idee waarom we naar die onzin keken! Toen ik hem om uitleg vroeg, keek hij me lachend aan en zei: ‘Dat werk doe ik ook.’ Eerst kon ik niets uitbrengen. Daarna ben ik in lachen uitgebarsten. ‘Dat mocht je willen,’ zei ik tegen hem.

Ik zag Mark al helemaal voor me: met zijn haren achterovergekamd, in een of ander fout pak. Maar toen hij me serieus aan bleef kijken, had ik door dat hij geen grapje maakte. Compleet in de war heb ik hem bestookt met vragen. Ging hij echt met vrouwen naar bed voor geld? Wat voor vrouwen waren dat? Waar betaalden ze hem voor?

Mark legde me geduldig uit dat hij erin is gerold. Dat hij eerst alleen massages gaf, totdat een klant hem een keer vroeg om verder te gaan. Dat hij dat toen heeft gedaan en vervolgens besloot ermee door te gaan. En dat hij het respecteerde als ik om die reden niet met hem verder wilde.

Na zijn uitleg ben ik kwaad naar huis gegaan. Ik vond het een smerig idee dat hij met andere vrouwen het bed in dook voor geld. Hoewel ik zelf nog niet met hem naar bed was geweest, voelde ik me toch bedrogen. Een week lang heb ik geen contact met hem gezocht. Ik wilde eerst alles op een rijtje zetten. Want ik was smoorverliefd op hem en het voelde goed tussen ons. Maar was ik in staat een relatie te beginnen met een gigolo? Hoe konden we samen een toekomst opbouwen als hij dat werk deed?”

In de sekskamer

“Inmiddels wonen Mark en ik ruim een jaar samen. Ik heb ervoor gekozen om bij hem te blijven en zijn ‘bijbaan’ te accepteren. Met een aantal voorwaarden. Met zijn werk wil ik niet geconfronteerd worden. Ik wil niets over zijn klanten weten en al helemaal niet wat hij met ze doet. Ik zou gek worden van jaloezie. Daarnaast hebben we afgesproken dat hij met dit werk stopt als er kinderen komen. Want zo serieus zijn onze toekomstplannen.

Mark houdt zich keurig aan die regels en begrijpt ze ook. Toch is het voor mij onmogelijk er helemaal buiten te blijven. Want Mark ontvangt soms ook klanten thuis. Gemiddeld heeft hij twee à drie klanten per week. Meestal gaat hij naar hen toe, maar sommige vrouwen willen dat liever niet. Ze zijn bijvoorbeeld bang om herkend te worden met een andere man of zijn getrouwd.

Als hij de vraag krijgt om naar ons huis te komen, overlegt hij dat eerst met mij. Ik zorg er dan voor dat ik die avond niet thuis ben. Mark ontvangt zijn klant in onze woonkamer en vrijt met haar in de ‘sekskamer’, een slaapkamer naast de onze. De rest van het huis is verboden terrein. Natuurlijk vraag ik me op zo’n avond weleens af wie er bij hem in bed ligt. Toch denk ik daar nooit te lang over na. Uit zelfbescherming.”

Lees ook
Marly (32) is allergisch voor sperma: ‘Ik stike bijna nadat ik hem oraal had bevredigd’

Snel jaloers

“Ik ben snel jaloers, dus ik zou er absoluut niet tegen kunnen als ik zou weten dat Mark een paar knappe klanten heeft. Ik zou mezelf alleen maar gaan vergelijken en me afvragen hoe goed hij ze in bed vindt. Terwijl ik van mezelf helemaal geen onzeker type ben. Daarom kan ik er maar beter zo min mogelijk van weten. Als ik na zo’n avond thuiskom, hebben we het dan ook met geen woord over zijn werk. Hij zorgt ervoor dat het huis opgeruimd is. Daarna maken we er meestal samen een gezellige avond van en is het net of er niets is gebeurd.

Als iemand me een paar jaar geleden had verteld dat ik een relatie met een gigolo zou krijgen, had ik diegene waarschijnlijk keihard uitgelachen. Ik dacht er eigenlijk nooit zo over na, dat er ook mannen zijn die voor geld met vrouwen het bed in duiken. En als ik al eens iets over gigolo’s zag op televisie, waren dat van die gladde, foute types. Mark voldoet helemaal niet aan dat stereotype.”

Het hele verhaal lees je in het Flair zomerboek 2022, bestel ‘m hier
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images