Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zó ziet een verliefde man eruit

Zó ziet een verliefde man eruit

Zó ziet een verliefde man eruit

Soms zijn mannen moeilijk te peilen. Hoe herken je nou een verliefde man? Check deze vijf signalen en ontdek of hij verliefd is.

1. Een verliefde man zíét je echt

Nee, hij staart niet alleen naar je borsten of billen. Hij focust liever op de volledige ‘jij’. Hij bewondert je en zijn blik is voortdurend op zoek naar de jouwe. Hij is écht gefascineerd door jou en kan je wel urenlang bestuderen.

via GIPHY

2. Een verliefde man luistert naar je

Het maakt niet uit wat je hem vertelt, hij zal altijd met veel aandacht naar je luisteren. Hij is oprecht door jou geboeid en hoeft dus geen interesse te veinzen. In plaats van heel de tijd over zichzelf te praten, wil hij liever alles over jou en je leven te weten komen.

via GIPHY

3. Een verliefde man beschermt je

Heb je het koud? Dan zal hij zonder aarzelen zijn trui om je schouders leggen. Een verliefde man houdt ervan om zorg te dragen voor zijn liefje. Hij bekommert zich echt om jou en hoe je je voelt. Én hij is zelfs bereid om zijn dessert met jou te delen.

via GIPHY

4. Een verliefde man vindt je mooi

In zijn ogen ben jij de mooiste. Hij merkt je puistjes en wallen niet eens op, hij is gewoon blij om in jouw gezelschap te zijn. Heb je een kater? Hij zal dat alleen maar schattig vinden. Zelfs een buikje vindt hij supersexy bij jou…

via GIPHY

5. Een verliefde man offert zichzelf op

Hij haat shoppen, maar voor jou wil hij gerust een hele dag de ene na de andere winkel afstruinen. Alleen jouw geluk is voor hem van belang. Hij zal alles uit de kast halen om jou te plezieren. Ook als hij daarvoor vier afleveringen van Sex and the City moet bekijken… Zónder pauze ertussen.

via GIPHY

(Beeld: Thinkstock)

Lees ook