Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo voel je je minder eenzaam als single op Valentijnsdag

Zo voel je je minder eenzaam als single op Valentijnsdag

Zo voel je je minder eenzaam als single op Valentijnsdag

You love it or you hate it: vandaag is het weer Valentijnsdag. Ook al is het maar een dag, je kunt je behoorlijk eenzaam voelen als single op de dag van de liefde. Met deze tips sleep je je door de dag heen.   

Verras je vrienden en familie

Valentijnsdag kan ook een hartstikke goede gelegenheid zijn om je vrienden of familie te verrassen. Stuur een lief kaartje naar je beste vriendin of koop een roos voor je moeder. Zij blij, jij blij: win-win dus.

Schrijf het van je af

Je gedachten kunnen je behoorlijk in de weg zitten als je je eenzaam voelt. Pak er een mooi notitieboekje bij en schrijf het van je af. Je zult merken dat je je al snel beter voelt.

Geniet met jezelf

Als je niet verrast wordt door een lover, doe je het toch lekker zelf? Geniet van deze dag en doe lekker waar je zin in hebt. Met een bak ijs op de bank? De hele avond in bad relaxen? Eten bestellen? You name it! 

Samen met je beste vriendin

Heb je toch meer de behoefte om samen met iemand te zijn deze dag? Nodig een vriendin uit om gezellig samen mee te eten. Bestel lekker sushi of ga samen uitgebreid in de keuken staan. Zet vervolgens een slechte romcom op en geniet van Valentijnsdag met je bestie.

Dagje weg

Komen de muren thuis op je af? Op Valentijnsdag kun je ook even een dagje weggaan. Boek een schattig hotelletje met een vriendin. Of ga heerlijk alleen op stap en ontdek een stad waar je nog nooit geweest bent.

Voorjaarsschoonmaak

Als je toch de hele dag thuis bent en je je minder eenzaam wil voelen, kun je al beginnen met de voorjaarsschoonmaak. Zet hard vrolijke muziek op en poets je blij. Doordat je productief bezig bent, zul je je snel fijner voelen.

Lees ook
Love is in the air: het wordt een extra romantische Valentijnsdag voor déze sterrenbeelden

Tinderen

Mocht je toch echt verlangen naar een date op Valentijnsdag, kun je je ook uitleven op allerlei dating apps. Niks lekkerder dan af en toe een beetje swipen, toch? Misschien zit jij volgend jaar dan ook romantisch te dineren op Valentijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Grazia | Beeld: GettyImages