Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Wow: zó veel tijd spendeer jij in je hele leven aan seks

Wow: zó veel tijd spendeer jij in je hele leven aan seks

Wow: zó veel tijd spendeer jij in je hele leven aan seks

Ben jij iemand die vaak het bed deelt met iemand? Of ben je eigenlijk totaal niet bezig met seks? Het antwoord op de vraag hoeveel tijd van ons leven we nu écht spenderen aan seks, komt misschien toch als een verrassing…

Onderzoek

Uit een studie van Reebok blijkt dat de gemiddelde persoon minder dan 1% van zijn of haar leven aan seks spendeert. 0,45% om exact te zijn. Dat komt neer op gemiddeld 117 dagen tussen de lakens. Voor de studie onderzocht het sportmerk meer dan 9.000 mensen van negen verschillende landen om erachter te komen wat de mensheid met zijn gemiddeld 25.915 dagen op deze aardbol doet. Dat is het aantal dagen dat je hebt als je leeft tot je 71ste.

Wat blijkt? We zweten dus eerder van andere activiteiten dan van seks. De gemiddelde persoon wijdt ongeveer 0,69% (of 180 dagen) van zijn leven aan sport. Dat is ook niet bijster veel, dus vragen wij ons af: *what the hell* doen we met al die andere tijd, waarin we dus niet aan het seksen of sporten zijn? Je had het misschien al kunnen raden, maar we zitten het vaakst gewoon op onze luie kont, al scrollend op onze telefoon. Blijkbaar spenderen we zo’n 30% van onze dagen op onze stoel, thuis of op kantoor. Gedurende 41% van ons leven houden we ons trouwens bezig met technologische gadgets. Dat zijn maar liefst 10.625 dagen!

Lees ook:
Saaie seks? Dit hebben we allemaal weleens gedacht tijdens een vrijpartij

Een kleine wake-upcall, als je ’t ons vraagt. Dus: van de bank af, stop je telefoon weg en duik eens wat vaker onder de lakens. Je zal er zeker geen spijt van krijgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be | Beeld: GettyImages