Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo geniet je (nog) meer van orale seks zónder dat het ongemakkelijk wordt

Zo geniet je (nog) meer van orale seks zónder dat het ongemakkelijk wordt

Zo geniet je (nog) meer van orale seks zónder dat het ongemakkelijk wordt

Orale seks ontvangen kan soms best nog een ding zijn. Ruik ik wel fris? Vindt mijn bedpartner het wel fijn? Duurt het niet al veel te lang? Die gedachten kunnen het genieten best wel in de weg zitten en dat is zonde. Met onderstaande tips heb je daar niet langer last van.

1. Bereid je voor

Seks gebeurt vaak spontaan, maar bij orale seks is het wel fijn als je een beetje voorbereid bent. Wanneer je down-under gewassen bent en eventueel geschoren, is dat al een hele zorg minder.

2. Help je partner

Ongemak hoeft niet per se door jezelf te komen. Weet jouw bedpartner niet de juiste spot of beweging te vinden? Met een paar aanwijzingen zal het beter gaan. Én dat is leuker voor je partner en voor jezelf

3. Praat, praat, praat

Heb je een (of meerdere) vaste bedpartners? Praat over jouw voorkeuren. Misschien ben je simpelweg geen fan van orale seks ontvangen of duurt het even voordat je echt op je gemak bent. Dat is allemaal oké, maar het wordt een stuk makkelijker als je hier gewoon over praat.

4. Niet faken!

Hoe makkelijk het ook soms lijkt, fake geen orgasme. Hier hebben zowel jij als je bedpartner niks aan. Het is belangrijk dat je kan genieten van seks, dus maak alles wat je dwars zit bespreekbaar

5. Focus op details

Kun je maar niet genieten omdat je hoofd overuren draait? Probeer dan echt in het moment te blijven. Het kan helpen om op details te focussen. Je zachte matras, de handen van je partner, je ademhaling etc.

Lees ook
Toe aan een beter seksleven? Probeer dan eens een paar yoga oefeningen

6. Accepteer

Hebben jij en je bedpartner van alles geprobeerd maar lijkt niks te werken? Misschien is orale seks ontvangen gewoon niet jouw ding. Dat is helemaal niet erg. Er zijn nog genoeg dingen die je misschien wel fijn en lekker vindt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: GettyImages