Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zien: Deze knappe vrijgezelle Olympische sporters zitten op Tinder

Zien: Deze knappe vrijgezelle Olympische sporters zitten op Tinder

Zien: Deze knappe vrijgezelle Olympische sporters zitten op Tinder

We toonden jullie eerder al enkele knappe Nederlanders die momenteel in Rio strijden voor een gouden medaille én een Olympische lookalike van Leonardo DiCaprio. Wat als we je nu eens vertelden dat sommige sporters ook op Tinder zitten? Begin alvast maar te swipen, dames!

De makers achter het Instagram account Sportsswipe hebben er hun levensdoel van gemaakt om de Tinder-profielen van bekende atleten op te sporen. In het licht van de Olympische Spelen in Rio tonen ze alvast welke topsporters nog vrijgezel zijn en via de dating-app op zoek zijn naar hun perfect match.

Ryan Lochte

De 31-jarige Ryan strijdt mee voor het Amerikaanse zwemteam en heeft al 5 gouden medailles op zijn naam staan. Moest dat je niet overtuigen, zullen zijn staalharde abs dat wel doen. Je zal hem echter niet herkennen moest je hem in Rio tegenkomen, hij verfde namelijk een week geleden zijn haren helemaal grijs.

New look…. Here We Go #Rio #2016 thanks @jennjonesatl #turnup #lightblue

Een foto die is geplaatst door Ryanlochte (@ryanlochte) op

Rickie Fowler

Rickie is de tweede Amerikaan in het lijstje. De 27-jarige golfer is op zoek naar iemand om samen een balletje mee te slaan. Met zijn Surfer Boy-look lijkt hij zo van het strand gewandeld te komen.

Thanasi Kokkinakis

Deze 20-jarige tennisser kreeg bij zijn aankomst in Rio onmiddellijk een tegenslag te verduren. Zijn sporttassen inclusief tennisrackets waren nergens te bespeuren. De Australiër heeft dus alle tijd om zijn match te zoeken op Tinder tijdens het wachten op zijn bagage.

Jake Bensted, Joshua & Nathan Katz

Tinder lanceerde zopas zijn nieuwe snufje genaamd Tinder Social. De nieuwe update geeft je de kans om in groep te chatten met een groep van het andere geslacht. Het Australische Judo-team is alvast helemaal mee met de trend. De 22-jarige Jake Bensted vormt sinds kort een Tinder-groep met de broers Joshua (19) en Nathan Katz (21). Iemand zin in een partijtje worstelen?

Louis Smith

De 27-jarige Louis voltooide momenteel al 8 onderdelen van de gymnastische tak van de Olympische Spelen. Hij behaalde de 2e plaats bij het onderdeel ‘Paard voltige’. Op zijn Tinder-profiel vermeldt hij dat hij voor zijn job ondersteboven hangt en spandex draagt. Een man met humor!

Gymnastics. Great Britain

Een foto die is geplaatst door TinderRio (@tinderrio) op

Race Imboden

De 21-jarige Race vertoeft momenteel in Rio voor zijn deelname in het Amerikaanse schermteam. In zijn vrije tijd klust de Amerikaan ook bij als professioneel model. Iemand geïnteresseerd?

Lees ook:

Bron: Vogue NL