Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > WOW! Deze bruid danste een perfecte Beyoncé-routine op haar bruiloft

WOW! Deze bruid danste een perfecte Beyoncé-routine op haar bruiloft

WOW! Deze bruid danste een perfecte Beyoncé-routine op haar bruiloft

De meeste bruiden zijn de laatste dagen voor hun bruiloft druk in de weer met de laatste puntjes op de i. Melissa Molinaro zette toen nog even een hele Beyoncé-routine in elkaar. Speciaal voor haar man trok ze een sexy pakje aan om een  Beyoncé-act uit te voeren. 

Wij zijn al blij als we de handbeweging uit ‘Single Ladies’ enigszins correct kunnen uitvoeren, laat staan een hele dansroutine à la Queen Bey. Bruidje Melissa Molinaro wilde haar man Brian verrassen en trok haar stoute dansschoenen aan voor een heuse Beyoncé-medley. Melissa, die zelf een actrice/model/danseres is, zegt dat Brian haar grootste fan is en dat hij haar altijd graag ziet optreden. En wat kun je hem dan beter cadeau doen dan een sexy dansroutine op zijn eigen bruiloft? Wij vinden dat Melissa en haar entourage er alvast flawless uitzagen! Misschien dat Beyoncé haar eens kan uitnodigen op het podium?

Voor wie niet de hele dansroutine van 7 minuten wil bekijken, plaatste Melissa ook enkele kortere fragmenten op Instagram.

Lees ook: