Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Wat zijn lievelingsstandje je over zijn persoonlijkheid vertelt

Wat zijn lievelingsstandje je over zijn persoonlijkheid vertelt

Wat zijn lievelingsstandje je over zijn persoonlijkheid vertelt

De manier waarop jullie seks hebben zegt veel over het karakter van je partner. Heeft hij graag de touwtjes in handen of laat hij jou al het werk doen? Ontdek wat zijn favoriete standje zegt over hem.

Lievelingsstandje 1: missionarishouding

Jouw vriend is stabiel, lief en trouw. Zijn lichaam is volledig op het jouwe afgesteld en hij kan jou volledig in het oog houden – en dus ook zien of je ervan geniet of niet. Hij houdt graag oogcontact met jou tijdens dit intieme moment, wat wil zeggen dat hij voornamelijk gefixeerd is op jouw plezier. Indien hij enkel en alleen geïnteresseerd is in dit standje kan het wel zijn dat hij een grote druk voelt tot presteren, en hij dus elke emotie en uitdrukking van jou nauwgezet in de gaten wil houden.

Lievelingsstandje 2: doggystyle

Dit standje is voornamelijk leuk voor jouw vriend. Hij heeft op deze manier volledige controle over jou en kan doen wat hij wil. Deze positie schreeuwt niet echt ‘ik hou van jou’ en wordt dus eerder gekoppeld aan iemand met bindingsangst of vertrouwensissues. Je vriend is iemand die graag de touwtjes in handen heeft en doet waar hij zin in heeft. Positief: hij staat zeker open voor avontuur en zal graag experimenteren. Dit standje kan dus leuk zijn voor af en toe, maar laat hem ook eens zien dat niet enkel hij de controle heeft.

Lievelingsstandje 3: cowgirl

Je lief wil genieten, en liefst op een zo ontspannen mogelijke manier. Dit standje vertelt jou dat hij alles op een zilveren schoteltje gepresenteerd wil krijgen. Het kan ook wel eens arrogant overkomen dat jij al het werk moet doen. Je vriend heeft dringend behoefte aan motivatie en ambitie in zijn leven. Indien dit standje wordt afgewisseld met intiemere standjes wil het eerder zeggen dat je vriend speels is en graag af en toe het initiatief aan jou geeft.

Lees ook:
Steeds weer een orgasme blijkt gevaarlijk

Lievelingsstandje 4: lepeltje-lepeltje

Het toont van veel zelfvertrouwen om in deze positie seks te hebben. Je lief is hoogstwaarschijnlijk ook dominant en eist jou graag volledig op. Hij laat maar al te graag zien dat jij van hem bent en dat anderen ver uit jouw buurt moeten blijven. Omgekeerd, als jouw man graag heeft dat jij de grote lepel bent (meestal na de seks) wil het zeggen dat hij jou volledig vertrouwt en dat hij het heerlijk vindt dat jij voor hem zorgt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages