Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Vrouwen met deze eigenschap hebben meer sex

Vrouwen met deze eigenschap hebben meer sex

Vrouwen met deze eigenschap hebben meer sex

De een gaat iedere dag van bil terwijl de ander het bij een paar keer per maand houdt. Uit nieuw onderzoek blijkt dat hoe vaak je sex hebt, met één eigenschap te maken heeft.

Het is een opvallende uitkomst: mensen die meer geven aan het goede doel, zouden meer sex hebben. Twee studies die gepubliceerd zijn in de British Journal of Psychology tonen dit aan. Vaker vuurwerk in de slaapkamer? Dan moet je de volgende keer toch maar wat meer in die collectebus gooien.

Seksuele aandacht
Voor het onderzoek werden mannen en vrouwen ondervraagd over hoeveel ze aan het goede doel geven en hoe vaak ze sex hebben. En wat bleek: hoe meer vrouwen overhadden voor het goede doel, hoe meer seksuele aandacht ze kregen. Bij mannen werkt het blijkbaar hetzelfde, want de heren die veel gaven, hadden ook meer bedpartners gehad.

Meer geven
Wat het ene nou precies met het ander te maken heeft, is ons niet helemaal duidelijk. Of het nou zo is dat vrijgevige mensen veel sex hebben of dat juist veel sex ervoor zorgt dat je meer geeft, blijft de vraag. Maar voor de zekerheid kunnen we natuurlijk de volgende keer wat meer geven…

 

 

Lees ook:

Bron: Libelle