Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Verleiden met fruit

Verleiden met fruit

Fruit is niet alleen lekker om te eten, je kunt er ook je partner mee verleiden. Lijkt jou dit wel spannend, maar heb je geen idee hoe je het moet aanpakken? Lees snel de volgende tips!

Sexy fruit
Bepaald eten kan van invloed zijn op de sekslust, dit worden Afrodisiaca genoemd. Dit kan door bepaalde stofjes komen die bevorderlijk zijn voor de sekslust, maar ook psychisch zijn. Sommige vruchten doen ons bijvoorbeeld denken aan seks, én daar raken we weer opgewonden van. Een aantal voorbeelden:

Perziken
Perziken worden vaak geassocieerd met de vagina, waardoor de vrucht als opwindend wordt gezien. Wist je dat Chinezen het zoete sap van de perzik vroeger als symbolisch voor de afscheiding uit de vagina beschouwden?

Bananen
Je raadt het misschien al. Zoals de perzik vaak symbool staat voor het vrouwelijke geslachtsorgaan, heeft de banaan toch wel heel veel weg van de penis. De enzymen die bananen bevatten en de grote hoeveelheid aan vitamine B, verhogen het energieniveau en de hoeveelheid sexhormonen.

Aardbeien
Of het nou wel of niet bewezen is, aardbeien zijn opwindend! De rode kleur wordt geassocieerd met liefde en passie en aardbeien zouden een lustopwekkend stofje bevatten. Net als aardbeien worden ook kersen en druiven vaak genoemd als lustopwekkend fruit!

Blinddoeken!
Nu je weet wat voor fruit je het beste kunt gebruiken in de slaapkamer, is het tijd voor wat creativiteit! Blinddoek je vriend en daag hem uit voor een smaaktest. Voer hem fruit en laat hem raden wat het is. Voor de afwisseling is het ook leuk om ander eten te gebruiken. De combinatie van niet weten wat er gaat komen, de verschillende smaken en de gedachte dat jij het aan hem voert, zal hem zeker opwinden!

Versier je lichaam
Je kunt hem ook verrassen door naakt op bed te gaan liggen en je intieme plekjes te bedekken met fruit. Laat hem eerst maar even zijn best doen. Zoet en sappig fruit is ook lekker om zachtjes mee over de lippen, nek en tepels te gaan!

Combineren
Fruit is heel goed te combineren met ander lustopwekkend eten. Denk bijvoorbeeld aan chocoladesaus of slagroom. Doop het fruit eerst in de chocoladesaus of spuit kleine toefjes slagroom op jezelf of op je partner. Lik en zuig het daarna langzaam van elkaar af. Begin rond zijn buik, dijen en lies, om te eindigen bij zijn penis. Wees wel voorzichtig rond zijn penis, want suikers kunnen leiden tot irritaties en infecties.

Leuk weetje: als je partner veel zoet fruit eet, zal zijn sperma veel zoeter smaken. Kom maar op met de ananassen, mango’s en alle andere zoete vruchten!