Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Verhaal 10: Ochtend

Verhaal 10: Ochtend

Verhaal 10: Ochtend

Ik rek me eens flink uit. Mijn linkertenen piepen onder het dekbed vandaan, terwijl mijn rechtervoet op een stevig, harig been stuit.
Wacht, harig? Mijn huisgenoot Melanie stond gisteren ruim een half uur onder de douche en ik kon me nog goed herinneren dat ze vanuit de douche had medegedeeld dat ze mijn scheermes ging gebruiken. En ze brulde erachteraan dat ze nog een graai zou gaan doen in mijn parfumvoorraad. Dit been behoort duidelijk niet tot mijn knuffelige huisgenoot. Dit is het been van iemand die nog nooit een scheermes over zijn benen heeft gehaald en maar een beetje ruikt naar mijn parfum. Ik proef juist een zeer mannelijke geur, van muskus en kracht.

Voorzichtig trek ik mijn voet terug en til het dekbed een beetje op zodat ik eronder kan gluren. Ah, deze man komt me bekend voor. Dit is de man waar ik gisteren tijdens het diner, waar ik, hoe cliché, geen hap door mijn keel kreeg, naar smachtte. Nogal een middeleeuws woord dat precies de lading dekt van het gevoel dat hij bij me opriep vanaf het moment dat hij: “Zo schoonheid, aangenaam” in mijn oor fluisterde. En terwijl zijn hand mijn middel al zocht, wist ik dat ik me niet los kon of wilde maken uit zijn stevige greep. Als was in zijn handen zou ik alles doen wat hij van me verlangde. En dat is precies wat er gisteravond en vannacht gebeurde.

Nadat we aan elkaar voorgesteld waren door zijn broer, mijn leidinggevende, werden we gevraagd plaats te nemen aan de gedekte tafel. Tijdens het diner werden we geacht te luisteren naar speeches over de sterke leiderskwaliteiten van mijn vertrekkende afdelingshoofd. Helaas kon ik vanaf het moment dat zijn hand de mijne had aangeraakt alleen nog denken aan wat er zou gebeuren als die sterke hand andere delen van mijn lichaam zou beroeren. Tot mijn verbazing ving hij al gauw mijn blik. Ik schrok van de intensiteit waarmee hij me opnam. Even was ik bang dat hij in mijn ogen las waar ik aan dacht.

Drie minuten en een potje voetjevrijen later, was ik bang dat hij niet met me zou afmaken waar we nu mee waren begonnen. Tot gisteravond was ik het type dat een maand of twee wachtte voor ze met haar vriendje naar bed ging, pardon, de liefde bedreef. En dat was dan twee keer voorgekomen. Nu was ik een jonge vrouw die zich, na drie woorden gewisseld te hebben, liet meeslepen in twee smeulende ogen die me vertelden wat de bijbehorende man met me ging doen en een voet die schuin onder de tafel mijn blote been had gevonden en alvast een voorproefje gaf. Ik zou zweren dat ik op een gegeven moment mijn ogen sloot en huiverde van het genot van zijn voet die mijn knieholte kietelde. Onvoorstelbaar. En onvermijdelijk was het korte gesprek in de garderobe na de derde gang.

Ik was opgestaan om mijn makeup bij te werken, vooral uit angst dat de roodheid in mijn hals nu echt op begon te vallen. Natuurlijk kwam hij achter me aan. Natuurlijk vroeg hij me of ik meeging. Natuurlijk ging ik met hem mee. Wat volgde, was een korte taxirit, een korte rondleiding waarbij hij geen moment onbenut liet om me in het voorbijlopen te kussen, en een lange nacht. Een lange nacht met eindeloze lik-, streel-, en andere vrijpartijen.

Het daagt me weer hoe natuurlijk hij reageerde op mijn sidderingen. Hoe hij me plaagde en me daarna dubbel en dwars gaf waar ik om vroeg. Hoe hij me op mijn knieën duwde, me ongenadig nam terwijl zijn handen over mijn rug naar mijn hoofd gleden. Hoe hij me bij mijn haar naar achter trok, zodat hij zijn armen en zijn hele lijf om het mijne kon klemmen. Mijn adem versnelt en mijn handen herhalen onwillekeurig de routes die de zijne gisteren maakten. Van zijn rechterhand op het zachte plekje achter mijn linkeroor met een uitgebreide omweg via mijn hals naar mijn borsten. Zijn duim over mijn tepel. Dan voel ik een stevige hand over mijn buik glijden. Zijn vingers om mijn pols doen me even naar adem happen. “Zo schoonheid,” zegt hij, “klaar voor het volgende potje?”

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Hannah Signe
Bron beeld: Thinkstock