Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Sensueel vs. ruig: ‘Van knuffelsex val ik in slaap’

Sensueel vs. ruig: ‘Van knuffelsex val ik in slaap’

Sensueel vs. ruig: ‘Van knuffelsex val ik in slaap’

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic op het VIVA-forum. Deze week: van wat voor sex hou jij?

Hou jij van zachtaardig en romantisch of pak je het liefst de handboeien erbij? Forummer Amamd vraagt de mening van de forummers: pornosex, knuffelsex, ruige sex, knettergeile sex of BDSM?

  • Miss-Colorado: “Ruige sex. Gewoon hard, snel en niet van dat gedoe. Helaas is mijn man het type rozenblaadjes.”
  • benmamma: “Ik ben overal wel voor in, al is het knuffelgedeelte wat mij betreft voor- en naspel. Ik merk dat ik de lekkerste sex heb met een man die openminded is en minimaal een dominant randje heeft.”
  • Versnellingsbak: “Afwisseling is wel prettig, maar ruige/harde sex heeft mijn voorkeur. Dominante mannen worden gewaardeerd. Er zijn voor mij weinig no-go’s.”
  • elfjetwaalfje: “Als ik thuiskom wil ik van achter de deur besprongen en gevloerd worden. Waar valt dat onder?”
  • wyandotje: “Ik heb iets met onderdanig zijn en harde, ruige sex. Van knuffelsex kom ik niet eens klaar. Overdag ben ik een degelijke milf maar ’s nachts verander ik in een onderdanige slet. Ik ben wel kieskeurig. Hij hoeft niet knap te zijn, maar hij moet mij aantrekken.”
  • Rhaegal: “Alles behalve knuffelsex. Dat doet ’t hem gewoon niet. Van knuffelsex moet ik altijd een beetje binnensmonds overgeven, of ik val in slaap. Verder ben ik flexibel.”
  • Barbaa: “Ik heb geen dominante of onderdanige vezel in m’n lijf, dus BDSM valt af. Ik hou wel van passievol en heftig, maar niet van klappen op m’n kont of wurgen. Knettergeile sex zeker wel, ik hou van heerlijk ongeremd genieten samen. Knuffelsex is soms ook fijn, maar niet altijd. Dan ga ik me vervelen.”
  • BassGroove: “Ik ben door de jaren heen veel ruimdenkender geworden. Dingen waar ik vroeger ‘gatver’ of ‘dat ga ik nooit doen’ over zei, doe ik nu wel. Ik ben een slet geworden, hahaha.”
  • Williewop: “Het liefst knettergeil, heel soms afgewisseld met knuffelsex. Helaas verwart m’n partner knettergeil soms met keihard en ruig en waardoor er weleens een ‘au’ of ‘wat zachter alsjeblieft’ klinkt. Maar heerlijk alle hoeken van het bed, de bank of de douche zien… Kom maar op!”
  • thanx: “Knuffelsex vind ik heeeel af en toe wel leuk. Maar sex moet in mijn ogen niet leuk zijn: het moet geil zijn. Mijn favorieten zijn ruige sex en knettergeile sex. Maar een beetje dominant en mindplay mag ook.”

Beeld: iStock