Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De top 10 sexfantasieën van vrouwen

De top 10 sexfantasieën van vrouwen

De top 10 sexfantasieën van vrouwen

Volgens onderzoek heeft iedere vrouw zo haar eigen sexfantasieën. Dat kan iets zijn wat vrouwen écht eens willen proberen, of een verlangen dat altijd slechts een verlangen zal blijven.

Sexfantasieën kunnen van alles zijn: van fetisjen tot trio’s. Veel vrouwen zouden ze graag willen uitproberen met hun partner, maar bij een aantal stiekeme fantasieën maakt hun huidige partner juíst geen deel uit van het droombeeld…

Bekijk de top 10 hieronder. En staat jouw sexfantasie ertussen?

Sex met een vreemde

Een lange, donkere en knappe vreemde man: de droom van bijna iedere vrouw! Sex met iemand die je niet goed kent is al ongelofelijk spannend, laat staan iemand die je net pas ontmoet hebt. Je hoeft je bij deze vreemdeling niet te schamen en je kunt helemaal jezelf zijn, of juist iemand anders.

Dominante bedpartner

Heel veel vrouwen vinden het enorm opwindend als een man precies weet wat hij doet in bed. Ze spelen graag de onderdanige minnares in de slaapkamer, die zich helemaal laat veroveren door de man.

Lesbische sex

Uit recent onderzoek blijkt dat driekwart van de vrouwen zich aangetrokken voelt tot andere vrouwen. Geen groot wonder dus dat lesbische sex een populaire fantasie onder dames is. Ook heterodames zijn nieuwsgierig naar een avontuurtje met iemand van hetzelfde geslacht.

Trio

Voor zowel mannen als vrouwen is sex met meer dan één persoon tegelijk nog steeds een populaire fantasie. Het is natuurlijk extra spannend om van twee personen aandacht te krijgen. Verdubbel het plezier!

Sex op het strand

Vrijen onder de blauwe lucht met het geluid van de woeste zee op de achtergrond is een wens van veel vrouwen. Wie heeft daar nou niet van gedroomd?

Een stripper spelen

Met deze fantasie zijn mannen ook dolbij! Ze vinden het erg sexy als een vrouw voor hen stript en het blijkt dat dames het ook erg opwindend vinden.

Verkrachtingsfantasie

Niet écht natuurlijk. Maar gedwongen sex blijkt vrouwen toch op te winden, juist omdat het zo verboden is. Als je de fantasie gaat uitvoeren, is het verstandig om hierbij een wel een ‘stopwoord’ af te spreken met je bedpartner.

De rollen omdraaien

Sommige vrouwen zijn er nieuwsgierig naar hoe het is om als man met een vrouw te vrijen. Een geheime fantasie is dus om de rollen eens om te draaien.

Sex in de badkamer

De badkamer is een van de populairste sexplekken in het huis. Vrouwen vinden het een kick om het eens ergens anders te doen dan de traditionele slaapkamer.

One night stand

Je ontmoet een hele knappe man in de kroeg en je weet gelijk: die wil je mee naar huis nemen. Iedere vrouw heeft weleens gedroomd over een dronken avontuurtje met een vreemde.

Bron: iDiva