Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Spraakmakend tienerstel bij Vier handen op één buik: ‘Recept voor een ramp’

Spraakmakend tienerstel bij Vier handen op één buik: ‘Recept voor een ramp’

Spraakmakend tienerstel bij Vier handen op één buik: ‘Recept voor een ramp’

De nieuwste aflevering van Vier handen op één buik maakte de tongen los. De 19-jarige Anna-Maria bereidt zich samen met haar vriend Angelo (19) voor op de komst van hun eerste kindje. Een opmerkelijk stel met financiële problemen en weinig kennis van het ouderschap.

Bijzondere liefdesbaby

Bij Vier handen op één buik komen er vaak interessante stelletjes voorbij. Het verhaal van Anna-Maria en Angelo is ook best bijzonder te noemen. De twee leerden elkaar via sociale media kennen en na jarenlang app-contact besluiten ze elkaar op te zoeken. Het is een lange tocht, want Anna-Maria reist van Friesland helemaal naar Zuid-Limburg. Ze vergeet de pil mee te nemen, maar koopt geen nieuwe omdat ze geen geld heeft. Al vrij snel blijkt Anna-Maria zwanger te zijn. Anna-Maria trekt in bij Angelo en zijn moeder. Financieel hebben ze het niet erg goed, maar ze mogen beiden niet werken om geld te verdienen voor de baby. Dat mag niet, omdat anders Angelo’s moeder haar uitkering verliest. Opmerkelijk is dat er wel geld blijkt te zijn voor de rookverslaving van Angelo en zijn moeder. Angelo rookt gerust 20 sigaretten per dag.

Vier handen op één buik

Bekend koppel Airen Mylene en Taeke Taekema helpt het jonge stel met het aankomende ouderschap. Zo hopen Airen en Taeke de financiële problemen van het stel een handje te kunnen helpen en het jonge stel wat meer te leren over het ouderschap. Uiteindelijk bevalt Anna-Maria van een gezond dochtertje, genaamd Felicia.

Na de bevalling neemt Taeke Angelo mee op pad om een baan te vinden, zodat hij hun nieuwe gezinnetje kan onderhouden. Hij vindt een baantje bij de pizzeria, maar aan RTL Boulevard liet Angelo weten dat hij daar nu niet meer werkt. “Anna en ik werken inmiddels, inderdaad de pizzeria lag mij niet zo helaas, waarna ik toch een leuke en passende baan heb weten te vinden”, laat hij weten. Ook doet Angelo een opleiding tot Assistent Dienstverlening en Zorg en wonen ze niet meer bij Angelo’s moeder.

Aflevering maakt veel los

Zoals altijd hebben kijkers een heleboel te zeggen over de Vier handen op één buik aflevering. Zeker omdat het stel soms niet al te slim overkomt en in behoorlijk moeilijke financiële situatie zit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BNNVARA