Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Heb jij rare seksdromen? Wij ontcijferen ze speciaal voor jou

Heb jij rare seksdromen? Wij ontcijferen ze speciaal voor jou

Heb jij rare seksdromen? Wij ontcijferen ze speciaal voor jou

ksHeb je een wilde seksdroom gehad met iemand waarvan je het niet had verwacht? Seksdromen kunnen best wel verwarrend zijn! Daarom ontcijferen wij hier de 8 meestvoorkomende dromen voor jou.

Het is vast even schrikken als je droomt dat je vreemdgaat, zoent met je broer of meedoet aan een orgie! No worries, bijna iedereen heeft wel eens rare sexdromen. Hieronder leggen wij een aantal van die dromen voor je uit, zodat je weer met een gerust hart kan slapen.

Vreemde in bed

Sex met een vreemde, knappe man is een van de meest voorkomende seksfantasieeën bij vrouwen. Als je deze droom hebt, kan het betekenen dat je mannelijkere karaktertrekken nodig hebt. Zoals assertief zijn, voor jezelf opkomen en een standpunt innemen.

Meervoudige orgasmes

Dromen waarbij je orgasme na orgasme krijgt, kunnen tot een écht orgasme leiden! Zo’n droom geeft aan dat er iets spannends in je leven staat te gebeuren óf je had dat ene hoogtepunt echt nodig om de seksuele spanning af te lossen.

Vreemdgaan

Soms ontstaan dromen vanuit onderliggende gedachtes die je liever niet wilt accepteren. Dat je nou droomt dat je vreemdgaat, betekent niet meteen dat je een vreemdganger bent. Waarschijnlijk zit je iets je dwars, dus praat daarover met je partner.

Lesbische liefde

Seksdromen over een lesbische avontuur hoeft niet te betekenen dat je vrouwen valt. Het betekent dat je een zelfverzekerde vrouw bent die misschien ietwat teveel zelfliefde uitstraalt.

Seks met een ex

Seksdromen over je ex zijn prima, zolang het maar bij de nachtelijke fantasieën blijft. Als je zo’n droomt hebt, betekent het dat je leventje een beetje monotoon is geworden en dat je smacht naar opwinding!

Lees ook
Stel je orgasme uit met de edging-methode: life changing lekker

Iemands partner

Het betekent niet dat je op diegene valt, wanneer je droomt van vrijen met de partner van een vriendin. Meestal zijn we slechts nieuwsgierig naar hoe die persoon in bed is en we missen zelf vuurwerk in ons seksleven.

Seks met een collega

Het is verboden terrein en daarom is het zo leuk: seks met een collega of je baas is volgens veel mensen erg opwindend. Als je over diegene droomt is de kans groot dat je juist erg naar die persoon opkijkt en veel van hem of haar wilt leren.

Orgie

Er zit geen ingewikkelde achterliggende gedachte achter een droom over groepseks. Zeer waarschijnlijk ben je toe aan wat experimenteren in je (seks)leven. Niet herkenbaar? Dan is het een teken dat je je prioriteiten in het leven moet stellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: iDiva | beeld: Pexels