Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Opgebiecht: ‘Ik móét die jongen van Marktplaats ontmoeten, maar ik heb een relatie’

Opgebiecht: ‘Ik móét die jongen van Marktplaats ontmoeten, maar ik heb een relatie’

Opgebiecht: ‘Ik móét die jongen van Marktplaats ontmoeten, maar ik heb een relatie’

Kim (28): “Het hele land heeft het gedaan en wij ook: flink je huis aanpakken tijdens de quarantaine. Mijn vriend Marcel en ik werden allebei verplicht om thuis te werken. Gelukkig ging dat bij ons top: we hadden het heel gezellig samen, hij heeft veel geklust en ik heb spullen op Marktplaats gezet. Daar kwam ik met Thomas in contact. Ik ben nog nooit zo nieuwsgierig naar iemand geweest…

Marktplaats

Vriendinnen van mij raakten allemaal gestrest door die quarantaine. Het contact met collega’s dat wegviel, minder werk, dat spastische gedoe op straat met afstand houden, kinderen die thuis waren… Ik had er geen last van. Marcel en ik kunnen prima 24/7 samen zijn en ons niet vervelen. Integendeel, we hadden het superleuk! Samen thuiswerken ging perfect. We hadden meer tijd voor elkaar en hebben die ook genomen. Lekker lang in bed, veel seks: er was eigenlijk niks níét leuk aan. Marcel heeft lopen klussen om het huis. Andere schutting, trap geverfd en lampjes opgehangen. Samen hebben we tafeltjes geverfd. Ik ben dol op vintage meubelen en gelukkig houdt hij daar ook van. Om te voorkomen dat het te vol wordt, hebben we de regel: iets nieuws erin, betekent iets anders eruit. Ik heb afgelopen maanden goed verkocht op Marktplaats en werd er heel handig in.

Berichtenwisseling

Doordat ik veel op Marktplaats zat, ging ik zelf ook weer naar spullen kijken. Ik vond een krukje dat perfect in ons interieur paste. Met de verkoper ervan had ik via de gesloten berichten contact, ik had hem een bod gestuurd. Hij reageerde, ik reageerde en we kwamen tot een koop. Wel nadat we allebei de bekende trucjes hadden toegepast. Hij: ‘Sorry, er is al meer geboden.’ Ik: ‘Laat dan maar.’ Hij: ‘Ze reageren niet meer.’ Ik: ‘Maar ik bied niet hoger.’  Nou ja, wie veel op Marktplaats zit, herkent het vast. Ik kocht het krukje, het werd bezorgd en het was zelfs mooier dan verwacht. Ik stuurde de verkoper – Thomas – nog een berichtje om te zeggen dat het goed was aangekomen en ik er blij mee was. Hij reageerde leuk, was enthousiast en vroeg me naar mijn smaak, omdat hij dacht dat hij misschien meer had wat me interesseerde. Er ontstond een berichtenwisseling, waar geen eind aan kwam – nu nog niet. Hij stuurde foto’s van zijn interieur (mooi!), ik van dat van ons. We bleven in contact.

‘Ik weet niet eens hoe hij eruitziet, ken alleen zijn interieurfoto’s, maar ik vínd ’m toch leuk’

Dat ging steeds verder. Hij reageerde dat hij dingen weleens in het echt wilde zien en maakte steeds vaker toespelingen. Ik vond het leuk, daagde hem uit en maakte grapjes. Marcel zat er vaak bij als mijn telefoon weer het bekende riedeltje gaf dat ik een nieuwe bericht had via Marktplaats. Ik zei niet dat het steeds van Thomas was, want hij wist ook: ze is lekker aan het verkopen. Thomas ging steeds een stapje verder en ik ging erin mee. We zijn inmiddels gewoon vreselijk aan het flirten via Marktplaats. Ik weet niet eens hoe hij eruitziet, ken alleen zijn interieurfoto’s, maar ik vínd ’m toch leuk! Ik kan googelen wat ik wil, ik kan geen foto’s van hem vinden. Hij weet dat ik een relatie heb, maar trekt zich daar niks van aan. Ik weet niet of hij echt op iets uit is of alleen maar grapjes maakt.

Nieuwsgierig

Stom is dat ik inmiddels opschrik bij elk Marktplaats-melding. Het is zelfs zo erg dat ik teleurgesteld ben als hij zich een dag niet meldt. Ik ben zo nieuwsgierig naar hem, ik móét hem ontmoeten. Hij zegt dat ook te willen en vraagt of ik een keer naar hem toe kom. Twijfel, twijfel. Want: hoe dan?

Lees meer
Opgebiecht: ‘Stiekem schoof mijn vader me een smak geld toe’

Mister Marktplaats

Ik kan dit toch niet maken tegenover Marcel? Ik zou Mister Marktplaats uit mijn hoofd moeten zetten, want ik ben gelukkig met Marcel. Maar nog nooit voelde ik zo veel verbinding en tweehonderd procent dezelfde humor als met deze onbekende. Hij woont op maar 86 kilometer afstand. Als ik nu in de auto stap, zou ik ’m vanmiddag nog ontmoeten. Maar ik durf niet, want ik verwacht dat ik keihard voor hem val.”

Dit artikel komt uit Flair 31-2020, de editie die t/m 4 augustus 2020 in de schappen ligt. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen (of nabestellen) kan hier.

Tekst: Valerie van der Meer | Beeld: iStock