Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Opgebiecht: escapades van de foute man

Opgebiecht: escapades van de foute man

Opgebiecht: escapades van de foute man

Ook al stond het met koeienletters op zijn voorhoofd geschreven, we zijn allemaal weleens gevallen voor een foute man. Met een gebroken hart als onvermijdelijk gevolg. Deze mannen biechten hun meeste foute versieracties op.

Tekst Sara Luijters | Illustraties Merel Ana

(S)exfilmpje als hulpmiddel

‘Toen mijn Tinder-date me pijpte, keek ik een sexfilmpje van mijn ex’

Dimitri, 33 jaar, muzikant: “Ik heb een stormachtige verhouding achter de rug met een getrouwde moeder van twee kinderen. Onze relatie was gepassioneerd, de sex was al even heftig als onze ruzies. Een keer heb ik haar na een ruzie op straat gezet, zonder kleren. We kwamen altijd weer bij elkaar terug, totdat ze er onlangs definitief een punt achter zette en ze mijn nummer uit haar telefoon verwijderde. Sindsdien vlucht ik in anonieme sexdates, ik pik aan de lopende band vrouwen op via Tinder en Happn. Laatst liet ik me door zo’n meisje, dat ik alleen via Tinder had gesproken, pijpen in mijn auto. Erg opgewonden werd ik er niet van, mijn gedachten dwaalden af naar mijn ex. Ik pakte mijn telefoon en bekeek een filmpje dat ik van haar heb gemaakt terwijl zij mij pijpte, toen kwam ik opeens heel snel klaar.”

Naaktligger

‘Ik liet haar alleen achter op het strand. Naakt’

Thijs, 36 jaar, IT’er: “Na een wild strandfeest eindigde ik met een vrouw in de duinen. We hadden sex en daarna viel zij als een blok in slaap, maar ik niet. Na een paar uur ben ik weggegaan en liet ik haar daar achter. Naakt. Een paar uur later appte ze me. ‘Wat flik je me nou?!’ Ik zei dat ze zo lekker lag te slapen dat ik haar niet wakker had willen maken. Ze was not amused, maar toch gaan we binnenkort nog eens iets drinken.”

Dating carrousel

‘Eentje erin, eentje eruit; meer dan zes vrouwen was niet haalbaar’

Kees, 38 jaar, advocaat: “Jarenlang kreeg ik een enorme kick van jagen op vrouwen. In mijn meest extreme periode deed ik het met zes vrouwen tegelijk. Ik had er zelfs een naam voor: mijn dating carrousel. Als ik een nieuwe, leukere vrouw veroverde, verruilde ik haar voor een ander. Eentje erin, eentje eruit, want meer dan zes vrouwen tegelijk was niet haalbaar. Met zoveel vrouwen daten is vrij intensief, het is een tijdrovende en dure bezigheid. Ik vertelde nooit iets uit mijzelf over andere vrouwen, maar als ze me vragen stelden, zei ik: ‘Vragen stellen mag, maar je moet wel tegen het antwoord kunnen.’ Dan wisten ze natuurlijk meteen hoe laat het was. Ik heb de tijd van mijn leven gehad. Nu, op mijn 38e, word ik voor het eerst wat rustiger, het jagen neemt eindelijk af. Mijn ideaal is eigenlijk drie vrouwen, maar nu probeer ik het met één heel leuke en eigenlijk vind ik dat wel zo relaxt.”