Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Op stap met een vibrerend eitje

Op stap met een vibrerend eitje

Op stap met een vibrerend eitje

Kees heeft het met zijn partner Maria aan den lijve ondervonden en heeft hierover twee reviews geschreven, die we jullie niet willen onthouden.

23-2-2012
Het vibrerend ei is ons eerste seksspeeltje, mijn vrouw Maria vindt het ei prettig trillen en kreeg al snel een orgasme. Daarna wilde ze dat het trillen door zou gaan en even later raakte zij in een soort trance, een totale extase van genot en vervolgens bereikte zij een nu heel emotioneel heftig tweede orgasme! Zij heeft niet eerder twee orgasmes achter elkaar gehad en ik heb nog nooit zo’n totale ontlading bij haar gezien. Dit was een geweldig fijne ervaring voor ons allebei.

2-3-2012
Tijdens een treinreis hebben wij het vibrerend eitje gebruikt, waarbij ik de afstandsbediening hanteerde. Wij zaten in een druk bezette coupé toen ik besloot om het ei aan te zetten op de laagste stand. Aan het gezicht van mijn vrouw zag ik dat zij het prettig vond, daarop verhoogde ik de snelheid van de vibratie en zette hem daarna weer uit.

Kort hierna zette ik hem weer aan en er verscheen een lach op het gezicht van mijn vrouw. Verschillende passagiers hadden kennelijk iets opgemerkt, want sommigen konden een glimlach niet onderdrukken. Na enige tijd zette ik de afstandsbediening op de hoogste stand en niet veel later kreeg mijn vrouw een hoogtepunt waarbij zij een kreetje slaakte. Een aantal passagiers had dit ook gemerkt, ging spontaan applaudisseren en stak hun duim op!