Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oeh la la! Deze 10 lichaamsdelen mag je tijdens het voorspel niet overslaan

Oeh la la! Deze 10 lichaamsdelen mag je tijdens het voorspel niet overslaan

Oeh la la! Deze 10 lichaamsdelen mag je tijdens het voorspel niet overslaan

Voorspel: de een vindt het heerlijk, de ander gaat liever gelijk door naar de daad. Toch is voorspel een intiem momentje wat je niet over mag slaan. Besteed ook eens tijd aan deze 10 lichaamsdelen tijdens het voorspel om er een onvergetelijke avond van te maken.

De handen

In onze handen zitten net zoveel zenuwuiteinden als bij onze geslachtsorganen, dus je handen verdienen zeker wat aandacht. Neem daarom eens een vinger van je partner in je mond en zuig er zachtjes aan.

Binnenkant van biceps en triceps

Deze lichaamsdelen mag je niet vergeten. Het gebied rondom de biceps en triceps is heel gevoelig en dus een perfect plekje om te strelen of kussen voor meer genot.

Het sleutelbeen

Lichte aanrakingen bij het sleutelbeen kunnen ook opwindend zijn. Geef lichte kusjes of streel met je vingers langs het sleutelbeen om je partner te prikkelen.

De ogen

Besteed ook eens tijd aan de ogen van je partner. Strijk met je vinger langs diens wenkbrauwen of geef zachte kusjes rondom de ogen. En vergeet ook niet om oogcontact te maken tijdens het voorspel!

De dijen

De zenuwen die zich bevinden aan de bovenkant van onze dijen zijn een van de gevoeligste van ons hele lichaam. Ga met je tong of vinger langs de binnenkant van de dij van je partner voor ultiem genot.

De tepels

Deze is misschien een inkoppertje, maar tepels zijn heel gevoelig. Zeker bij vrouwen, maar ook voor mannen kan het opwindend zijn om hun tepels te stimuleren door er met je mond of vingerstoppen langs te gaan.

De hals

De kaaklijn is absoluut een erogene zone, maar ook het plekje tussen je hals en sleutelbeen is een gevoelig plekje De huid is daar dun, wat de prikkels nog sterker maakt. Zoen of lik de plek of masseer het met je vingers.

De schouders en rug

Met je vingers de rug of schouders van je partner strelen kan heel opwindend zijn. Streel met je vingertoppen langs de rug of kietel heel lichtjes om je partner te plagen en op te winden.

De oren

Zachtjes bijten in de oorlel van je partner kan voor veel opwinding zorgen. Ook het likken van je partner’s oor kan heel opwindend zijn.

Het schaambeen

Masseer het schaambeen om je partner opgewonden te maken. Werk zo langzaam je weg naar het geslachtsdeel en maak je klaar voor een ultiem potje seks.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be | Beeld: Unsplash