Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Je verwacht het niet: dit vinden Nederlanders lekkerder dan seks

Je verwacht het niet: dit vinden Nederlanders lekkerder dan seks

Je verwacht het niet: dit vinden Nederlanders lekkerder dan seks

Niets is lekkerder dan een potje stomend hete seks, zou je denken. Toch blijkt niks minder waar. Quest deed onderzoek naar de bedgewoonten van mensen en kwam met een wel heel opvallende uitslag. Blijkbaar is er toch iets dat veel Nederlanders verkiezen boven een wild avontuurtje tussen de lakens. 

Lekkerder dan seks

Waar genieten Nederlanders nou het allermeeste van in de slaapkamer? Je verwacht het misschien niet, maar het is geen seks. Wat dan wel? Komt ‘ie: schoongewassen lakens!

Quest heeft een enquête afgenomen bij 6600 Quest-lezers. En de uitslag was best wel opvallend. Maar liefst 53 procent van de ondervraagden verkoos een vers gewassen dekbed boven seks. Vooral vrouwen koesteren hun schone bedje enorm en vinden schone lakens lekkerder dan seks.

Lees ook
Hoog tijd om te gaan bewegen: waarom sporten je seksleven bevordert

Ontspannen

Slaaponderzoeker Winni Hofman van de Universiteit van Amsterdam vertelt aan Quest waarom een schoongewassen bed zo hoog in de ranking staat. “Je kunt je dan meer ontspannen. En als je ontspannen bent, slaap je beter.” Tenminste, zo voelt het.

Of je echt beter slaapt in een schoon bed is nooit bewezen. Maar één ding is zeker, veel mensen verkiezen hun schone bed boven de ouderwetse liefdesdaad.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Gettyimages